Hovudside

Svømmebasseng Byggekostnader

by Walther

Svømmebasseng Byggekostnader

Svømmebasseng byggekostnadene varierer sterkt fra ett svømmebasseng installasjon til den andre, så vel som fra den ene delen av landet til en annen. Selv om det er umulig å sitere eksakte kostnader på alle svømmebassenger, må visse kostnader være en del av budsjettet uansett hvilken størrelse og type basseng du bygger. Du kan redusere noen basseng byggekostnadene ved å gjøre arbeidet selv i stedet for å ansette en entreprenør.

Typer


Den type basseng du velger er et sentralt element til sine byggekostnader. En over bakken pool med stål vegger og vinylbelegg koster mye mindre enn en i bakken basseng med forseggjort landskaps. Selv med i bakken bassenger, kan prisene variere. For eksempel koster en glassfiber basseng mindre å konstruere enn en laget med sprøytebetong, en type sement.

Pool størrelse og form


Pool størrelse er en annen viktig faktor i bassenget byggekostnadene. Tydeligvis små bassenger koster mindre å bygge. Legge form til bassenget påvirker kostnadene. Med andre ord, kan en større rektangulær formet basseng koster mindre å bygge enn en uregelmessig formet basseng med mindre dimensjoner. Pool dybde er også en faktor i byggekostnadene. Bygge et basseng med mer dybde krever mer utgraving og tar mer arbeidskraft for å bygge.

Graving og planering


Før du bygge en i bakken basseng, må du grave ut plass der du har tenkt å installere bassenget. Selv en over bakken svømmebassenget trenger en viss mengde av utgraving for å gjøre bassenget innstilt nivå. Etter at bassenget er bygd, må du liggende i kantene. Enten du leie en entreprenør til å gjøre jobben eller leie tungt utstyr for å gjøre bassenget-landskaps jobben selv, er det en stor regning.

Frills


Legge til et dekk til svømmebassenget er en del av bassenget byggekostnadene. Den type terrassebord du legger kan være grunnleggende plasstøpt betong eller tre terrassebord eller det kan være forseggjort flis eller belegningsstein. Andre frills som ofte påvirker kostnadene ved et svømmebasseng inkluderer uendelig kanter, boblebad og fossefall.

Safety Fence


Sikkerhet gjerde rundt et svømmebasseng er et krav. Den type gjerde du legger rundt bassenget kan være av tre eller vinyl personvern gjerdet. Et gjerde av vertikale metallstenger er et annet populært alternativ. Det er også mulig å installere flyttbar sikkerhet gjerde. Følg sikkerhetsgjerde byggeforskrifter for din kommune som du budsjett kostnadene ved å legge sikkerhetsgjerde.