Hovudside

Hva å gjøre med Flax Seeds?

by Walther

Linfrø, som også er kjent som linfrø, kommer fra lin anlegget. Disse frøene har blitt brukt i århundrer som et kosttilskudd. Gamle egypterne utnyttet lin anlegget for medisinske formål, samt å lage klær og industriprodukter. Oljen finnes innenfor flaxseeds er det som gir dem deres medisinske egenskaper. De helsemessige fordelene avledet fra frøene er avhengige av hvordan de brukes.

Slipe Linfrø


Elaine Magree, MPH, RD, rapporter i WebMD artikkelen "Fordelene med linfrø" at kroppen bedre absorberer flaxseeds 'medisinske egenskaper når frøene er bakken. Hele flaxseeds en tendens til å passere gjennom kroppen uten å være helt fordøyd, noe som betyr at de fleste av de personer forbindelsene ikke absorberes. Linfrø er tilgjengelig formalt; men du kan kjøpe hele frø og male dem selv ved å plassere dem i en standard kaffebønne jeksel.

Baking


University of Maryland Medical Center sier at inntak av linfrø kan bidra til å redusere høyt kolesterol, redusere sannsynligheten for hjertesykdom og lette ubehag av forstoppelse. På grunn av det brede spekter av medisinsk bruk av linfrø, finne måter å legge denne supplement til kosthold er ikke noe annet enn gunstig. Baking med linfrø lar deg plassere dette nyttig frø i matvarer uten å måtte smake på den. Du kan erstatte en del av mel i en oppskrift med linfrø. For eksempel, hvis oppskriften krever to eller flere kopper mel, erstatte en halv kopp mel med en halv kopp bakken linfrø.

Legg til Foods


Legge bakken linfrø til tykke matvarer er en enkel måte å sikre at du spiser den anbefalte 2 til 3 ss. linfrø per dag. Bland 1 til 2 ss. av bakken linfrø med havregryn, smoothies, yoghurt eller supper. Tykkelsen av disse matvarene vil dekke jordnær smak av linfrø og samtidig innføre dette legemidlet supplement til systemet.

Lagring


Som mange andre naturlige kosttilskudd, hvordan du lagrer linfrø vil avgjøre holdbarheten. Skallet i hele flaxseeds beskytter den naturlige oljer fra oksiderende; men når du male linfrø, reduserer oksygen styrken av oljer. Således, er det best å lagre de malte linfrø i en fryser. Hell bakken linfrø i en fryser sikker plastpose og klem all luft ut av posen før tetting og plassere den i fryseren.