Hovudside

Hvordan justere en Polaris 360

by Walther

Hvordan justere en Polaris 360

Polaris 360 automatisk svømmebasseng renere beveger seg over basseng overflater mens suger opp store rusk. En rekke justeringer tilgjengelige til Polaris 360 aktivere feie for å operere i bassenger i forskjellige former og størrelser. Polaris 360 vanndyser justerer måten Polaris beveger seg i bassenget, lengden på Polaris slange effekter rekkevidden til Polaris og trykket komme til feie påvirker dens hastighet.

Bruksanvisning


•  Fjern Polaris 360 fra bassenget og stenge av vanntilførselen til sweep. Finn den lille munnstykket på den nedre del av baksiden av Polaris. Justere retningen dyser punktene påvirker hvordan Polaris 360 beveger seg over basseng overflater. Anbefalt innstilling er å peke munnstykket til to posisjon.

•  Løft Polaris 360 slange ut av vannet. Skru mutterne på hver side av svivler forbinder deler av Polaris slange. Trekk slangen av svivelen. Legge til eller fjerne deler av slangen og svivler å stille området til Polaris. For mye slange resultater i feie blir floker, mens for lite reduserer området rengjøres av sweep.

•  Skru av hurtigkoplingen fra veggen montering. Sett en plasthøytrykksvasker inn i hurtigkoplingen for å begrense vanntrykket til feie, forårsaker den til å bevege seg saktere. Fjern eventuelle plastbrikker fra hurtigkoplingen for å øke vanntrykket og øke Polaris 360 bevegelse hastighet.

Tips og advarsler


  • Utføre regelmessig vedlikehold på Polaris 360 ukentlig for å sikre feie forblir i god stand.