Hovudside

Vedlikehold av et Water Well

by Walther

Hvis du bor i byen, er vannet ditt betinget for deg. Men hvis du bor i et område hvor du bruker godt vann, må du vedlikeholde den godt selv. Legge klor i vannet bidrar til å stabilisere bakterier, drepe mold vekst og forbedre din generelle vannforhold. Det er imidlertid ikke så lett som dumping blekemiddel i vannet. Du må ta visse skritt og forholdsregler for å sikre at vannet kan drikkes.

Forbered deg selv


Hell nok drikkevann i minst to dagers bruk i beholdere. Planlegger å dusje hos en venn eller slektning hus til blekemiddel forsvinner fra vannet. Selv om drikking og bading i vannet ikke kan skade deg, er det best ikke å drenere vann blandet med blekemiddel i leach senger eller andre mikrobielle avfallsbehandling oppsett.

Hvor du Tilsett Klor Bleach


De fleste brønnene har en cap som ligger på toppen. Hetten gir deg tilgang til godt pumpen og slangen som kobler pumpen til huset. Ta av lokket og hell blekemiddel inne brønnen. Hvis brønnen er helt begravd, finn avtrekksrøret i huset ditt. Avtrekksrøret lar vel å puste. Dette unngår et sug. Plasseringen av avtrekksrøret vil variere, men vanligvis er det plassert ved hovedvannkranen. Bruk en trakt og hell blekemiddel direkte i avløpet. Hvis du bruker denne metoden, jage blekemiddel med en gallon av ferskvann for å fjerne blekemiddel fra ventilen.

Blande prosenter


Før du kan vite hvor mye blekemiddel til å renne inn din godt, må du vite omtrentlig størrelse på din også. Denne informasjonen ble gitt til deg av selskapet som gravde din godt, og bør være på posten med dine byggetillatelser. Bruk tabellen notert på New Brunswick Miljø Dept. hjemmeside. For eksempel, en 6-tommers-diameter vel som måler 400 meter i dybde krever 27 liter klor.

Priming systemet


Etter å helle blekemiddel i brønnen, slå på hver varmt vann og kaldt vann kranen til du lukter blekemiddel kommer ut. Gjør hver enkelt individuelt for å minimere mengden av blekemiddel kjører inn din avfallsbehandling system. Dette inkluderer alle de utvendige kraner.

Følge Opp


Tillat 8 til 24 timer før spyling av systemet med blekemiddel. Dette gir bleke tid til å blande seg med vannet i veggen, og for å drepe uønskede bakterie. Når du er ferdig, kobler en hageslange til en utenforstående tappekran, mål slangen unna alle septiktank eller avfallsbehandling oppsett og kjøre vann til bleike lukten går unna. Dette kan ta et par timer å fullføre.