Hovudside

Hvordan lage og & Installer en justerbar Lengde Gate for en innkjørsel

by Walther

Hvordan lage og & Installer en justerbar Lengde Gate for en innkjørsel

Denne lette gate ble bygget for å erstatte en tung kommersiell en som holdt sagging og som legger for mye tverrkrefter på hengselet innlegget. Det er forholdsvis lett i vekt og er utformet på en slik måte som gjør det mulig for et mål for fremtidig sag og for en liten variasjon i avstanden mellom støttestammen (hengsel ende stolpe) og stolpen, hvor porten låsen er plassert i den andre enden . Denne porten er lett å konstruere, ser bra ut og den ene på bildet har vært i kontinuerlig tjeneste for omtrent femten år.

Med noen lett tilgjengelige materialer, til en wire sveiser og noen svette egenkapital du kan skru ut en gate passe på at oppkjørselen eller jordbruks tilgang. Det følgende skisserer en fremgangsmåte for å konstruere en port som ligner den i bildet. Porten bilde er av en 16ft. bredde, og porten er skissert i instruksjons tegningen er for en nominell 12 fot. åpning. Hvis du trenger en annen bredde bare legge ut brikkene på et betonggulv og justere for å passe dine behov. Glad fabrikasjon!

Bruksanvisning


•  Sett hengslene slutten innlegget i bakken ved å grave et hull fra 30 i til 36 inches dyp. Sette innlegget i sted, roterende ansiktene slik at de er firkantet med stasjonen som blir inngjerdet. Hell i sekk med tørr betong mix og en liten bøtte med vann. Bruk en smal spade eller enda et stykke 2 x 4 til slags blande opp vannet og betong. Ground fuktighet faktisk vil sette den opp hvis du vil vente noen dager. Tilbake fylle hullet med skitt som ble fjernet. Kompakt denne skitt hver sjette inches av fyll med slutten av en 2 x 4. Sørg for at innlegget er lodd før du forlater det å sette opp. Betongen for dette innlegget kan være å sette opp mens porten blir gjort.

•  Skjær stål rørdeler for gate forsamlingen. Legg ut delene på toppen av en flat overflate som et konkret gulvet. Monter disse opp og tack sveis sammen. Etter å ha kontrollert at deler er firkantet og i riktig posisjon, fullt sveise rundt alle bitene. Bore ut tre 1/2 tommers dia. hull i hver fremragende blad av hver av de to hengsler. Disse vil motta 3/8 i dia. bolter.

•  Gjør gliderør forsamlingen. Fil bort alle skarpe kanter og grader siden dette stykket vil bli håndtert ofte når låsing eller låse opp porten.

•  Gjør klippet vinkeljernet. Dette vil bolt til gate.

•  Paint porten og klippet vinkel fargen du ønsker. Før maling ren alle sveiseskjøter med en slagg hammer og en stålbørste.

•  Monter gate til hengselet innlegget etter innlegget betong har satt opp for 36-48 timer. Etter å ha bestemt hvor høyt du vil toppen av porten over karakteren, merker hengselhullene steder på forsiden av porten hengsel innlegget. Pre-bore disse seks hull med en 1/4 i dia. drill x 2 1/2 inches dyp. Pass på at den øverste slangen av porten forsamlingen er nivå eller litt høyere opp, når disse hullene er merket. Ved å sette røret litt over nivået på gate klinke slutten du tillater for eventuelle fremtidige sag av forsamlingen. Nå bolt både hengsel forlater sikkert til hengsel slutten post med en pipesett og skralle eller skiftenøkkel og 6 - 2 1/2 i lange bolter.

•  Nå som porten er montert på innlegget, velger du posisjonen til låse slutten innlegget. Når grave hullet for dette innlegget ikke presse skyve slange hele veien inn i den øverste slangen av porten forsamlingen. Skyv den ut si 6 til 8 inches og sette innlegget i henhold til dette. Dette gjør det mulig å skyve røret frem eller tilbake for å bistå i å låse porten. Grave innlegget hull og sette dette innlegget like hengselsenden innlegget ble gjort.

•  Sving låse enden av porten til den nylig satt innlegg og bestemme plasseringen at klippet vinkel er å montere. Sett toppen av det slissede hull i vinkel omtrent 1/4 tomme over hullet i platen på gliderøret. Dette sikrer at det alltid vil være nok dimensjonale frihet til å plassere en lås på de to delene. Mark hullene på innlegget for å matche de på klippet vinkel. Pre-bore disse 1/4 tommers dia. x 2 inches dypt i ansiktet av innlegget. Nå bolt denne vinkelen på plass med to 2 i. Lange bolter.

•  Trykk opp porten maling hvis det var scuffed eller ripete under montering til innleggene

•  Sag av toppen av innleggene til en passende høyde - ditt valg - over nivået av porten. Innlegg kan bli saget av i en vinkel for å kaste vann hvis du ønsker det.

•  Som et alternativ en justerbar stopp kan monteres på hver side av porten på hengselet post slutt å begrense reise når porten hviler åpen.

Tips og advarsler


  • Som et alternativ en stopp kan monteres begge sider av porten på hengselet post slutt å begrense reise når porten hviler åpen. Dette kan også oppnås med innlegget eller et rør som ligger i bakken på hver sin side av porten i nærheten av hengslene stolpe.
  • Denne port bredde kan varieres for å passe forskjellige lengder bare ved å forlenge eller forkorte de lengste medlemmer.
  • Hengselsenden innlegg i dette hvordan er tre. Hvis du ønsker å bruke en stål innlegget så sveise hengselet later til stål post i butikk. Hele sammenstillingen er nødt til å bli blokkert opp mens betongblandingen setter opp hvis en stålstolpe anvendes, med mindre heng bladene er boltet fast til stolpen.
  • Lag så mange låsetaster - med noen statister - som det er folk som bruker porten.