Hovudside

God Squash for Høyde Vekst

by Walther

God Squash for Høyde Vekst

Ettårige som squash (Cucurbita spp.) La deg planlegge ut hagen din på nytt hvert år siden de er plantet hver vekstsesong. Hvis du vil legge til en høyde element til hagen din i år, viss squash er gode alternativer. Hemmeligheten er ikke å dyrke dem bare på bakken. For maksimal høyde, bedre luftsirkulasjon og en visuell aksent, Trellis din squash.

Fordeler til trellising


Trellising Vining varianter av squash krever trening squash plante opp et espalier eller annen støtte som det vokser. En fordel å Vining squash varianter er deres økt fruktproduksjon. Når du vokser din vining squash på et espalier eller gjerde, trenger den voksende squash ikke kommer i kontakt med jord, noe som kan føre til råte i bakken voksende squash. Trellising kan du også dyrke squash, noe som vanligvis tar opp mye plass, i en mer kompakt område.

Sommer eller vinter


Når voksende squash, har du muligheten til sommer varianter, som er høstet på en umoden tilstand når skallet er fortsatt myk og spiselig, eller vinter squash, som også er kjent som hardt skall. Det er Vining typer i begge kategorier. "Tatume" squash (Cucurbita pepo) er en av de få Vining varianter av sommer squash, men hvis venstre på vintreet til ytterligere modne, kan frukten bli plukket ut som et hardt skall vinter squash som ligner en oransje fotball. "Trombetta" (Cucurbita moschata) er en annen rekke vining sommer squash. De fleste andre sommer squash er bush typen saft, og mange vinter saft er vining som eikenøtt (Cucurbita pepo) og butternut (Cucurbita moschata).

Bush eller Vine


Ikke alle squash sende ut lange lianer. Mest sommer squash er busken typen, herunder zucchini (Cucurbita pepo) og crookneck squash (Cucurbita pepo), og har ikke vining vane å gå opp en støttestruktur, men det er noen unntak til denne regelen, som "Klatring Trombocino" (Cucurbita pepo). Dette vining squash sender ut vinstokker opp til 72 inches lang, som gjør det mulig for sin vekst opp en fem meter høy espalier. Mest vinter squash er vining, men "Burpee Butterbush" og "Table King" er bush typer. Vining typer vinter squash sende ut vinstokker minst 6 meter, og hvis trent på en espalier, kan du få minst fem meter av visuell høyde fra disse og andre Vining typer squash. Ellers vil høyden på squash bare være opptil 3 meter høye.

Støtte til Squash


Ett av problemene du vil møte når det vokser vinter squash på et espalier er at squash frukt kan tynge vinrankene. Cut-off biter av kvinners slange, plast netting eller cheesecloth knyttet til espalier lage perfekte stropper til å holde opp utviklings gresskar eller andre store vinter squash. Materialet du bruker bør puste og tørke raskt for å forhindre mugg og råte på frukten.