Hovudside

Fjerne sigarett røyk lukt

by Walther

Fjerne sigarett røyk lukt

Mens de som røyker kan ikke merke det så mye, sigaretter forlate en ubehagelig lukt bak som kan somle lenge etter at sigaretten er borte. Disse lukt er ikke bare ubehagelig, men for noen mennesker, kan føre til en rekke andre små problemer også, slik som hodepine og kvalme. Fjerne disse lukt er lett, og nei, betyr det ikke involverer en haug med små grønne luftrenser trær.

Fjerne røyk lukt fra hjemmet ditt


Sigarettrøyk klamrer seg til hva overflaten det skjer over, og ikke frivillig la gå. Hvis noen har vært røyker i huset nylig, vil lukt forbli som en uopphørlig påminnelse til alle som går inn i hjemmet. Start med å vaske alt som kan bli kastet inn i vaskemaskinen, slik som tepper og setetrekk. Legg en kopp hvit eddik til skyll å bidra til å eliminere lukt som kan ha blitt fanget i fibrene.

Erstatte eventuelle lyspærer til å bli kvitt lukten. Lyspærer tiltrekke og henge på røyk lukter; det blir en enda mer merkbar problem når lysene er slått på og lyspæren varmer opp, forårsaker lukt å spre i hele rommet.

Strø bakepulver over tepper og møbeltrekk som ikke kan vaskes, og la den over natten. Baking soda absorberer lukt, så når du støvsuger det i morgen, skal lukten være borte. Hvis ikke, bland vann og hvit eddik i like deler, og legge en skvett eller to av oppvaskmiddel for å gjøre det skummende. Skrubb møbeltrekk og andre ikke-vaskbare elementer med løsningen og en ren klut eller svamp, være forsiktig med å oversaturate området. Bruk en ren, fuktig klut til å skylle stoffet, og plassere en vifte i nærheten for å hjelpe det tørker raskere.

Legg 1/3 kopp av ammoniakk til en gallon av varmt vann, og bruk en ren klut dyppet i løsningen til å tørke ned vegger som har tegn på nikotin rester på dem. Fjerne rester vil bidra til å eliminere lukten.

Fjerne røyk lukt i bilen


Støvsug ut hele interiøret i bilen; noen ganger bare støvsuging kan gjøre en stor forskjell. Rengjøre møbeltrekk ved å blande varmt vann og hvit eddik i en sprayflaske og legge minst en teskje oppvaskmiddel for å gjøre det skummende. Denne løsningen er flott for rengjøring av seter og teppe, Bare spray det på og jobbe det inn med en ren klut. Skyll området med en ren fuktig klut, og la vinduene ned for å hjelpe alt tørker raskere.

Sett en skål med hvit eddik i bilen over natten for å fjerne vond lukt i luften. Hvis eddik er ikke praktisk, prøve sitrus skreller, en bolle med natron, eller en skål med kaffegrut.

Fjerne røyklukt fra Deg


Ikke bare somle røyk på livløse objekter, men det klynger seg til deg også. Bruke alkohol på en ren klut til å fordampe røyk lukt fra huden din. Teste en liten mengde først å sørge for at huden din ikke reagerer på det. Vask hendene med flytende oppvaskmiddel for å fjerne sigarettrøyk lukt fra fingrene.

Hvis du vet at du vil være å røyke, trekke håret tilbake for å beskytte den fra røyken. Lukten vil forsvinne med en god vask. En utpekt jakke kan bidra til å beskytte klær, men klær som bærer det røyklukt, vaske dem i henhold til produsentens instruksjoner, og legge til en kopp hvit eddik til skylling.