Hovudside

Hvilke typer maur Eat Orchids?

by Walther

Hvilke typer maur Eat Orchids?

Det er noen tygge og suger insekter som plager orkideer, men maur er ikke en av dem. Men det er en type maur som ser ut til å spise orkideer: Leaf-cutter maur rive av biter av orkideer og andre planter å mate en mat de vokser. De fleste andre maur typer har et symbiotisk forhold med orkideer. En orkidéarter vokser naturlig i nærheten maur på grunn av en gjensidig fordelaktig forhold, og to typer orkideer gir naturlige boliger for maur.

Insekter som tiltrekker Ants


Bladlus, mealybugs og skala er insekter som biter i orkide blader og suger saften ut av dem. Disse insektene skille ut honningdugg som de beiter. Honeydew er et klart klebrig stoff som du kan se som en glans på bladene. Maur spiser Honeydew utskilles av disse insektene. Maur kan også spre skala insekter fra plante til plante. Hvis det er maur på en orkidé, se etter de andre insekter. Bladlus er små soft-bodied insekter som er vanlig svart, brun, grønn eller oransje. Mealybugs er små ovale bugs som ser ut som biter av fluffy bomull. Skala insekter flytte rundt på orkide for sin første dag eller så, deretter slå seg ned og raskt dekke seg med en voksaktig eller bomullsaktig sekret. De har en tendens til å bosette seg under kappen på blad basen. Ofte det første tegnet på en skala angrep er gule blader.

Leaf-Cutter Ants


Leaf-cutter maur skjære ut biter av en Orchida € ™ s blader, stengler og blomster, men at de ikke spiser dem. Maurene bruke plante stykker for å mate og vokse en sopp de spiser. Orkideer er ikke de eneste plantene blad-cutter maur bruker; disse maur angripe mange planter og trær. Leaf-cutter maur ville være en sannsynlig gjerningsmann når orkideer dyrkes utendørs mangler stykker som synes å ha blitt kuttet fra anlegget.

Andre insekter som suger


Spider midd lever av orkideer ved å suge plante juice ut. Falske edderkopp midd er ekstremt liten. Du kan identifisere dem ved sølv stipling de la på begge sider av orkide blader. Røde edderkopp midd, også svært liten, lage en veldig fin web-type film på undersiden av orkide blader; Det vil føre til at bladene til gul og til slutt dø. Blad Hoppers er små hvite flygende insekter; du finner dem oftest under blader og blomster.

Tygging Skadedyr


Larver, snegler, snegler, Trips og snutebiller tygger orkide skadedyr. Larver og snutebiller, en type bille, spiser bladene av orkideer. Snegler foretrekker unge orkideer og ømme blader. Snegler er nattaktive og er oftest oppdaget når deres slimete løypene er oppdaget. Thrips er bitte små grå flygende insekter som du vanligvis finner under bladene. De forårsaker små arr på orkide bladene ved å skrape bladoverflatene.

Maur-Loving Orchids


Coryanthes orkideer er innfødt til Mexico og Brasil hvor de er ofte funnet vokser i nærheten av maurkolonier. Maurene spiser nektar produsert av orkideer og i sin tur beskytte plantene ved å spise orkideer ubehagelig for dyrene å spise. Maur lever i pseudobulbs av Schomburgkia og Catasetum orkideer uten å forårsake skade.