Hovudside

Hvordan du ser etter Stemorsblomster

by Walther

Hvordan du ser etter Stemorsblomster

Mange gartnere inkluderer stemorsblomster i sine landskaper på grunn av de lyse farger og slående "ansikt", eller svart design i midten av blomsten. Stemorsblomster er vokst både i sommer og høst, fra frø eller stiklinger. Omsorg for stemorsblomst er ikke vanskelig, men tenderer til det og gi det med hva den trenger er essensielt i sin suksess og helse. Med litt TLC, kan dine stemorsblomster vokse til å bli frisk, vakker og langvarig.

Bruksanvisning


•  Fjern eventuelle brukt knopper eller blader fra stemorsblomst. Trekk på de døde blomster og blader forsiktig, og de bør komme rett av. Fjerne blomstene lar stemorsblomst å omdirigere sin energi til å skape nye blader og knopper, i stedet for å prøve å støtte knopper som allerede er døde.

•  Vann stemorsblomst når jorda ser tørr. Stikk fingeren i jorden rundt stemorsblomst å avgjøre om vanning er nødvendig. Hvis fingeren kommer ut med jord på den, er jorda tilstrekkelig hydrert. Hvis fingeren er tørr, trenger din stemorsblomst fuktighet. Hell vann på jorda til skitten aksepterer ikke lenger vannet.

•  Fjern eventuelle ugress som vokser opp rundt anlegget. Ugresset vil bruke opp jordas næringsstoffer og gjøre hagen din ser untended. Plasser en smør kniv eller lignende gjenstand under luke å gjøre fjerning enklere. Ta av luke røtter også, eller luke sannsynlig vil vokse tilbake.

•  Kontroller regelmessig dine stemorsblomster for tegn på sykdom. Gule blader på stemorsblomster er vanligvis en indikasjon på rot råtne, som er en forkrøplet eller overskygget utseende. Gul, brun, eller røde flekker på anlegget er ofte tegn på blad spot, mens pulveraktig belegg på stemorsblomst blader og blomster kan være et symptom på mugg. Produktene er tilgjengelig for å behandle disse problemene, eller stemorsblomster med disse problemene kan kastes.

•  Inspiser stemorsblomster for bugs. Bladlus skape en forkrøplet eller deformert utseende til en stemorsblomst, og slugs tygge på plantens blader og stengler om natten. Spider midd føre til at plantens blader å gulne og falle av. Fjern de uakseptable gnagerne fra anlegget med pinsett og flytte dem, eller dekke dem i kokende vann.

•  gjødsle stemorsblomst med en balansert produkt laget for slike blomster, slik som en 5-6-5 formulering. Mange gjødsel er brukt en gang i måneden - sjekk etiketten for anbefalinger.