Hovudside

Hvordan finne hva Trees er innfødt til mitt område

by Walther

Hvordan finne hva Trees er innfødt til mitt område

Planting et tre hjelper miljøet, men å plante innfødte trær gir en øko-boost til nabolaget ditt. Innfødte trær er generelt mer tolerant av lokale værmeldinger og jord tradisjoner og til nytte for lokale dyrelivet. De er også ikke-invasiv og vil ikke fortrenge andre planter. Hvis du ønsker å finne trær som er innfødt til ditt område, er det et par måter du kan finne dem.

Bruksanvisning


•  Søk i US Department of Agriculture anlegget database (plants.usda.gov/java/) for å finne ut den opprinnelige status av en art. Den første delen av den opprinnelige status forteller deg hvor det vokser ved å utpeke jurisdiksjon koden. For eksempel "L48" betyr treet vokser et sted i nedre 48 statene. Det kan også si AK (Alaska), HI (Hawaii) eller CAN (Canada). Etter jurisdiksjon er morsstatuskode. "N" indikerer en innfødte arter mens "I" betyr at den ble innført. Andre koder du kan se inkludere "N?" hvis det er sannsynligvis native og NI, noe som betyr at noen infra-taksa er innfødt mens andre er innført.

•  Gjør et avansert søk av USDA plante database for fremmede arter via (plants.usda.gov/adv_search.html). Velge staten og Providence du leter etter i "Distribution" -delen. Du kan ytterligere begrense søket ved å velge et fylke i avsnittet under den. Rull ned til du ser den tredje seksjonen "Ecology." Velg "Tree" for vekst vane og "--- L48 Native" for Native Status (eller hva data du søker etter).

•  Ring din lokale Cooperative Extension kontor. Cooperative Extension System er et pedagogisk nettverk som gir informasjon til forbrukere i et bestemt område. Hver stat i USA og territorium har et statlig kontor samt lokale eller regionale kontorer. Sjekk ut csrees.usda.gov/Extension/ å finne en Cooperative Extension nær deg.

•  Gjør et søk etter innfødte trær. Begrens søket ved å plassere pluss tegn (+) foran de ordene "native", "tre" og staten. Hvis staten navn har to ord, sitater sted rundt navnet. For eksempel, for å søke etter innfødte trær i New York, type: + innfødte + trær + "New York". Du kan også begrense resultatene til bare pedagogisk organisasjoner eller offentlige områder ved å legge til + site: edu eller + site: gov til søket.