Hovudside

Hvordan Grow Gulrøtter og reddiker Sammen

by Walther

De fleste vegetabilske hager består av en rekke forskjellige planter, hver med sin egen liste over behov. Roten avlinger som gulrøtter og reddiker falle i den kjølige sesongen gruppe, og krever moderat kjølige, fuktige, og tidlig vekstsesonger for å lykkes. Begge avlinger trenger løs jord, moderat ernæring og konsekvent fuktighet. Plante gulrøtter og reddiker sammen i den tidlige våren hagen for en skarp, saftig, tidlig høst.

Bruksanvisning


•  Plant gulrot og reddik frø like før den siste våren frost. Begge avlinger demonstrere god frost hardførhet og gjør best med starter ved 50 til 55 grader Fahrenheit. Gulrot og reddik frø mislykkes i varmt eller tørr jord.

•  Plant gulrøtter og reddiker i områder med rask drenering og fire til seks timer med full sol hver dag. Rotfrukter drukne og råtne i stående vann. Plante frøene blant høyere avlinger for arealeffektivitet.

•  grave seg ned i 8 til 10 inches av jord. Fjerne steiner, ugress og gamle røtter. Komprimert eller steinete jord stunts og forsinker gulrot og reddik vekst. Slå 4 til 5 inches av bagged hage leirjord, sand, eller organisk kompost inn i dyrket jord for en løs, smuldrete fundament. Gulrøtter og reddiker trenger en løs konsistens og god fuktighet for vekst. Legg 5-10-10 gjødsel i henhold til produsentens anvisninger.

•  Plant reddik frø på hver tomme i raden, med 12 til 24 inches mellom radene. Plante gulrot frø hver 1/4 tommers i raden, med 12 til 24 inches mellom radene. Plante hver 10. dag frem til midten av våren for en fortsatt innhøsting.

•  Vann med to inches av vann hver uke for å holde jorden fuktig. Tørre forhold stunt gulrot og reddik vekst. Lå to inches av organisk mulch over jorda rundt plantene for å opprettholde fuktigheten i jordsmonnet og beskytte din avling.

•  Tynne gulrot frøplanter til hver 2 inches i raden etter tre til fire uker, for å gi dem mer plass til å vokse.

•  Harvests reddiker når de når en tomme i størrelse, og gulrøtter starter når de når finger størrelse. La gulrøtter i bakken på ubestemt tid i sommer, og høste ved behov.