Hovudside

Hvordan fjerner jeg Hvite Antiperspirant flekker fra mørke klær Do?

by Walther

Hvordan fjerner jeg Hvite Antiperspirant flekker fra mørke klær Do?

Hvite deodorant flekker under armene på mørke klær er forårsaket av surhet stede i antiperspiranter, ikke svette. Forebygging kan være mindre tidkrevende enn å fjerne flekker. Det er antiperspiranter på markedet som er annonsert som ikke produserer hvite flekker på mørke klær. De kan være verdt et forsøk hvis disse flekkene forekommer ofte eller er vanskelige å fjerne. Gels og roll-on antiperspiranter har mer vann i sine formler, som gjennomsyrer klær lett og fører til mer flekker enn stick antiperspiranter.

Bruksanvisning


•  For tørr-ren-bare plagg, ta dem til en profesjonell renseri og peke ut de hvite underarm flekker. Renserier har behandlinger for problemet. For vaskbare tekstiler, skyll den hvite flekker med kaldt vann. Deretter hvitvaske plagget bruker det varmeste vannet anbefalt på omsorg etiketten med vanlig oppvaskmiddel. Inspisere underarm området for å se om flekken er borte før du legger plagget i tørketrommelen.

•  Hvis det kalde vannet behandlingen ikke fungerte, kan du prøve en tre-trinns prosess på flekken. Bruk kaldt vann for å dempe det området som er beiset. Bland et mildt vaskemiddel med kaldt vann og tilsett noen dråper ammoniakk. Trykk flekken med en absorberende pute som er fuktet med løsningen hvert femte minutt flere ganger. Skyll med kaldt vann.

•  Bruk kaldt vann for å dempe det området som er beiset. Bland et mildt vaskemiddel med kaldt vann og tilsett noen dråper hvit eddik. Trykk flekken med absorberende puten fuktet med løsningen hvert femte minutt flere ganger. Skyll med kaldt vann.

•  Med en absorberende pute, gjelder rubbing alkohol. La stå på ømfintlige tekstiler så lenge flekken blir fjernet. På sterkere stoffer, tamp av og til med en børste. Skyll med vann.

•  Etter bruk av tre-trinns prosess, hvitvaske som spesifisert for stoffet involvert, men ikke sette klærne i tørketrommelen. La lufttørke naturlig. Inspisere klær for å se om flekken er fjernet. Hvis det fortsatt er der, kan trinnene må gjentas. Når flekken er fjernet, kan klær tørkes i tørkeren.

Tips og advarsler


  • Bruk vanlig ammoniakk uten farge eller duft.
  • Ikke gni delikate klesplagg eller skades.