Hovudside

Hvordan bli kvitt Bugs på Lilla Coneflowers

by Walther

Hvordan bli kvitt Bugs på Lilla Coneflowers

Lilla coneflowers er vakre, tusenfryd-lignende blomster. Kronbladene fell ned og bort fra midten av blomsten, og skaper en kjegleform, som er hvordan den har fått navnet sitt. Disse blomstene har rykte for å være "bug-fri" fordi de ikke ser ut til å tiltrekke seg mye av skadedyr; men dette er usanne. Bugs som bladlus, edderkopp midd og trips kan bli funnet på lilla coneflowers.

Bruksanvisning


•  Bruk en tung spray av vann for å banke bugs av av coneflowers. Dette ikke bare vasker bladlus av anlegget, men deres Honeydew også, og løsner edderkopp midd og deres webbing, samt thrips. Spray blomstene tidlig på dagen, slik at plantene får tid til å tørke i solen for å hindre soppsykdommer.

•  Spray insekt såper direkte på bladene, både topp og bunn, for å drepe bladlus og andre insekter. Denne type spray vil kun påvirke insekter tiden på blomstene; noen bugs som dukker opp senere vil ikke bli skadet. Dette er et godt valg hvis du er klar til å kutte blomstene og ta dem inne i huset eller hvis du har tid til å sprøyte hver dag.

•  Spray en systemisk insektmiddel på bakken rundt den lilla coneflowers; det vil bli tatt inn ved røttene av blomster og jobbe seg opp i kronbladene. Eller spray det på bladene for en raskere resultat.

Tips og advarsler


  • Insektmidler kan ikke være effektiv mot edderkopp midd og kan også forverre problemet. Eggene blir ikke påvirket av insektmiddel og så en reprise søknad etter 10 til 14 dager ville være nødvendig.
  • Sjekk med din lokale forlengelse tjeneste om naturlige predatorer du kan introdusere inn i hagen din hvis edderkopp midd eller andre insekter er et problem.