Hovudside

Hvordan Sett Drip Edge Flashing på en Roof

by Walther

Hvordan Sett Drip Edge Flashing på en Roof

Taket er ment å være den første forsvarslinje mot vann og andre vær skader på huset ditt. Det er derfor det er viktig at alle bitene av taket arbeid som en enhet. En oversett komponent av taket er dryppkant. Dette er en del av systemet som holder vann landing på taket lekker inn i hjemmet ditt; uten det, kan du ende opp med tusenvis av dollar for skade.

Bruksanvisning


•  Klatre stigen og måle området du som må kjøpe drypp kant som blinker. Starte i front i et hjørne og måle til neste Do dette hele veien rundt taket. Legge til minst en 3-tommers løpet henge i hver ende. Dobbeltsjekke målinger for å være trygg på best mulig passform for drypp kant.

•  Kontroller målinger av drypp kantstykkene og hvis noe behov for å bli kuttet, gjør dette nå med metall cutter, saks eller hagesaks. Igjen, er du avhengig av de målene du har på papiret. Hvis det er noe som dere har et spørsmål, re-mål nå før noen cutting er gjort.

•  Start enten i front eller baksiden av huset. Skyv den flate kanten av blinkende under taket helvetesild. De blinkende segmenter bør overlappe. Helvetesild vil ikke passe tett på toppen av drypp kanten ennå. Sørg for at blink strekker seg utover hvert hjørne av taket.

•  Plasser munnstykket av taktekking sement mellom helvetesild og blinkende og bruke en tynn, kontinuerlig perle hele veien over holder helvetesild ned til blinker. Avslutt med å sette taktekking negler i ethvert område som synes utsatt.

Tips og advarsler


  • Mens forbereder installasjon, sjekk taket ditt for løse helvetesild eller noe annet som trenger reparasjon.
  • Aldri klatre opp en stige eller gå på et tak uten å ha noen til å få øye på for deg i tilfelle du blir svimmel eller føler svak.
  • Plassere stigen sikkert mot en yttervegg av huset være sikker på at det er fullt utvidet og at side spredere og hylle er forsvarlig låst.