Hovudside

Hvordan å reparere et hull i siden av en Mobile Home

by Walther

Hvordan å reparere et hull i siden av en Mobile Home

Bobiler tilbyr bekvemmeligheten av transitt, men de også ofre holdbarhet. Som et resultat, mobile hjem er ofte mer utsatt for ytre skader enn tradisjonelle hus som følge av ekstreme værforhold eller støtskade. Hvis mobilen din hjemme lider et hull i en fasade fra støt, punktering eller korrosjon, må det reparasjon så snart som mulig for å hindre lekkasje og tap av intern temperatur. Reparere et hull i siden av et mobilt hjem krever noen grunnleggende materialer for å lappe skadene.

Bruksanvisning


•  Vask området rundt reparasjon med varmt vann og mild såpe. Flere dråper flytende oppvaskmiddel i en bøtte med vann fungerer ofte godt for dette fordi oppvaskmiddel er et avfettingsmiddel. Skitt og støv forstyrrer din reparasjon og rengjøring forhindrer dette problemet. Skrubb området rundt hullet med en svamp og tørk den med et håndkle.

•  Klipp et stykke reparasjon tape ut med saks som er litt større enn hullet. Tapen fungerer spesielt godt med vinyl ytterkledning, metall og aluminium på bobiler og hindrer at vann lekker inn. Det er også motstandsdyktig mot UV-skader fra solen.

•  Plasser reparasjon tape over hullet og glatt det ut slik at det ikke er luftbobler.

•  Mal reparasjon tape en matchende farge til resten av huset med en pensel så det harmonerer mer. Mest reparasjon tape er hvit, så det er farget rett og slett uten ekstra forberedelse.

Tips og advarsler


  • Større hull skal fylles med en epoxy reparasjon kitt som påføres med en sparkel eller sparkel. Når hullet er fylt og reparasjon tørker, kan det males etter behov.