Hovudside

Konverterings Metoder for en GE Propan Stove

by Walther

En gasskonvertering tillater oppvarming enheter, for eksempel tørketromler og ovner, for å bruke en alternativ type gass. GE selger propan ovner som kan konverteres til naturgass og vice versa hvis du bestemmer deg for å endre drivstoff kilde. Konverteringsprosessen er designet for å være enkel og kostnadseffektiv. Med riktig verktøy og sikkerhetsprosedyrer bør du være i stand til å konvertere ovnen din selv.

Konvertering


Konvertering fra propan til naturgass oppstår vanligvis når naturgassledninger blir tilgjengelige i et nabolag. Propan er standard alternativ for områder som ikke har tilgang på naturgass; men som gassledninger utvide, kan du være i stand til å velge mellom de to. Siden naturgass er rimeligere enn propan, er det fornuftig å bruke litt penger å konvertere komfyr og spare penger i det lange løp.

Type GE Stove


Ditt første skritt i konverteringsprosessen er å sjekke din GE komfyr for konvertering kompatibilitet. Fyring anvisningen eller modellnummer panel bør indikere om det er designet for å håndtere både propan og naturgass. Hvis du har en eldre modell, kan det være begrenset til én type drivstoff. Hvis dette er tilfelle, vil konverteringsprosessen være både enkel og kostnadskrevende: kjøpe en ny ovn. Men de fleste moderne ovner er designet til å akseptere både brensel.

Adapter Kit


Når du vet at din GE ovnen kan håndtere naturgass eller propan, er neste skritt å kjøpe en adapter kit. Disse pakkene har vedlegg du kan bruke til å konvertere mellom propan og naturgass og vanligvis koster mellom $ 10 og $ 20. Kjøp en GE konvertering kit for din komfyr modell, ikke en generisk kit. De riktige vedlegg er nøkkelen til å koble ovnen til den nye gassledningen. Hvis du har byttet drivstoff kilder før, vil de gamle vedlegg sannsynligvis fortsatt lagret på baksiden av ovnen, og du trenger ikke engang en kit.

Ved hjelp av Kit


Slå av all strøm og gass til komfyren før du starter konverteringen. Bevege ovnen ut fra veggen for å få tilgang til naturgasslinje. Fest den nye kontakten linje, ved å følge monteringsanvisningen nøye. Du kan også trenge å erstatte hvert område åpning for de enkelte brennere med en ny kontakt, som bør inkluderes i adaptersett.