Hvordan lage en perfekt Granitt Seam


Hvordan lage en perfekt Granitt Seam

Sømmer kan være tydelig når granitt benkeplater er dårlig installert i et kjøkken. I motsetning til en overflate slik som sement som kan helles i en plass, kommer granitt i plater. Det er der sømmene spille en stor rolle, siden store benkeplater må bestå av flere plater, alt holdt sammen av sømmene. Når du er sikker på at bredden og utseende av platene er de samme, må du knytte alt sammen med perfekte sømmer - de som vil blande inn og neppe bli lagt merke til.

Bruksanvisning


•  Sørg for at du bruker plater av granitt som er nøyaktig samme bredde, som ikke vil være et problem hvis du kjøper platene sammen, pre-målt og på samme selskap. Hvis bredden av platene er av ved enda et par millimeter, vil sømmen være mye mer merkbar. Hvis du legger inn en granitt benkeplate etter en tid har gått, enten kjøpe platene fra samme selskap, eller i det minste måle bredden til nærmeste millimeter.

•  Kontroller plater av granitt for å være sikker på at de matcher hverandre perfekt. Hvis skyggelegging eller mønster av granittplater ikke stemmer overens, vil sømmen være mer tydelig.

•  Ta med granittplater sammen med ikke mer enn 1/16 av en tomme mellom dem. Vanligvis er dette mye plass som trengs for å få en perfekt søm. Granittplater kan sauma sammen og forbli intakt bare på en sikker, flat overflate. Aldri satt granitt sømmer over en oppvaskmaskin eller innen seks inches av en vask.

•  Fyll det lille mellomrommet mellom granittplater med en ferdigblandet, farget epoxy materiale. Epoxy farge skal samsvare med granitt benkeplater så tett som mulig. Dette bør bidra til å gjøre sømmen enda mindre synlig. Hvis granitt farger ikke matche fargen på alle tilgjengelige epoxy materiale, kan du kjøpe en matchende epoxy pigment på et hjem forbedring butikken og bland den inn med en liten sparkel.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!




Relaterte artikler