Hovudside

Slik flytter en front lasting vaskemaskin

by Walther

Slik flytter en front lasting vaskemaskin

Foran lasting skiver har blitt en populær hjem apparatet. De bruker mindre energi enn tradisjonelle topp lasting skiver, og de er kostnadseffektive. Flytte en vaskemaskin er ofte en utfordring, men front loading vaskemaskiner kan være mer utfordrende på grunn av plasseringen av døren. Selv om det er noen små forskjeller mellom merker, de fleste front loading vaskemaskiner har lignende bevegelige strategier.

Bruksanvisning


•  Trekk ut vaskemaskinen og løsne slangene. Pass på at slangene er plassert slik at overflødig vann inne i slangen ikke faller over gulvet. Ta slangene bort fra veggen og dumpe overflødig vann i en vask eller toalett. Vær forsiktig med å søle på gulvet. Plasser slangene i vaskemaskintrommelen og sikre dem.

•  Ta avløpsslangen fra veggen og tape den til maskinen.

•  Bruk fastnøkkel til å legge til vaskemaskin til transportbolter. De fleste vaskemaskiner vil komme med låsesett når kjøpt for å få maskinen til huset, som omfatter de aktuelle skiver. Hvis settet er mistet eller maskinen ikke har låsestykkene, bestille et kit for de aktuelle transportbolter og skiver. Den nøyaktige plasseringen og antall bolter vil variere basert på den helt av vaskemaskin.

•  Skyv en dolly under vaskemaskin og bruke stroppen som følger med dolly å sikre maskinen til dolly. Stramme stroppen og træ den gjennom før du slår håndtaket og flytte det overskytende stroppen ut av veien. Det overskytende stropp kan kveiles rundt dolly å holde det borte fra føttene.

•  Vipp maskinen tilbake og rull vaskemaskinen ut av nærmeste avkjørsel. Fjern tapen fra avløpsslangen. Med hjelp av en annen person, vipp maskinen og la vannet i avløpsslangen for å tømme. Ta av avløpsslangen fra vaskemaskinen og lagre det med de andre slanger i trommelen.

•  Wheel vaskemaskinen på et bevegelig lastebil, får hjelp etter behov. Alltid gå baklengs opp på lastebilen slik at hvis vaskemaskinen faller, betyr det ikke føre til skade.

•  Plasser pakningen i den bevegelige lastebil som ønsket. Sørg for at det ikke vil flytte. Vikle en shipping pad rundt vaskemaskin og tape det godt på plass slik at hvis spyler beveger seg litt, det vil ikke bli skadet. Bruk tauet til å knytte maskinen godt fast til lastebilen slik at den ikke beveger seg.

•  Fjern vaskemaskin med en dolly ved å nå nye mål. Kontroller at maskinen kommer ut av lastebilen først og den enkelte å flytte den av lastebil følger ned rampen.

Tips og advarsler


  • Ikke pakk tunge gjenstander på toppen av vaskemaskinen. Tunge gjenstander kan skade maskinen. Tape kan brukes til å sikre at døren ikke åpnes under transport. Om døren skal være tett lukket, kan duct tape gi en ekstra forsikring mot skader på innsiden av maskinen.