Hovudside

Legge Isolasjon til et Mobile Home Roof

by Walther

Legge Isolasjon til et Mobile Home Roof

Nyere mobile boliger er bygget for å standardkoder med hensyn til ledninger, avløp, struktur og isolasjon, og er generelt OK som de er. Men det er alltid rom for forbedring, og energieffektivitet er en ting som er lett å oppgradere. Hvis du ønsker å øke din mobile hjem isolasjon, eller du har en eldre modell som ikke er opp til gjeldende koden, ett sted som alltid hjelper legge til energisparing er taket.

Bruksanvisning


•  Mal taket med en hvit-farget metall tak belegg hvis taket er laget av metall. Bruk en maling valse å påføre belegget. Det vil reflektere varmen fra solen og holde hjemmet litt kjøligere.

•  Skjær et hull i siden av huset nær toppen for å få tilgang til svært lite åpning mellom taket og tak. Vipp av ytterkledning og bruke en hullsag å kutte åpningen.

•  Koble lengder av PVC avløp rør sammen for å utvide videre inn i huset. Fest PVC-rør til slutten av blåsemunnstykke med duct tape og sett den inn i hullet.

•  Slå på viften for å fylle rommet med løsmasser isolasjon. Flytt rør rundt for å fylle den fjerneste del av huset, deretter sakte flytte den nærmere deg. Stopp maskinen når det trengs, og fjerne en del av røret som du kommer nærmere hullet.

•  Fest en metallplate over hullet du opprettet. Bore den inn i yttervegg med plateskruene. Caulk rundt plate for å forsegle den. Klem røret av caulk å kjøre en perle langs kantene, så synte ned caulk med fingeren. Sett ytterkledning tilbake på plass.