Hovudside

I bakken basseng Typer og Positivt og ulemper

by Walther

I bakken basseng Typer og Positivt og ulemper

Svømmebassenger tilby et sted for familien å svømme i det praktiske og personvernet til din egen eiendom. Over bakken bassenger er lett bygget, men ikke veldig sterk. De kan til og med være en skamplett, forstyrrer ditt hjem estetisk verdi. Vurdere å installere en i bakken svømmebassenget for å nyte fordelene av et svømmebasseng uten at skjønnheten i hagen din.

Glassfiber


Glassfiber basseng montører skape et svømmebasseng bassenget før vi kommer til ditt hjem. Når de ankommer, grave de et hull i hagen din, helle sand inne og installere VVS. Etterpå vil svømmebassenget montører slippe bassenget bassenget inne i hullet. Byggingen er ferdig i to uker.

Pros

Glassfiber svømmebassenger krever færre kjemikalier og mindre hyppig børsting. Det er ikke nødvendig å replaster eller erstatte fôr. Fleksibel og støtdempende, glassfiber bassenger flex opp til 2 meter under jordskjelv.

Cons

Glassfiber i bakken bassenger har høyere initielle kostnader enn andre typer.

Vinyl


Etter ankomst til hjemmet ditt, fagfolk grave et hull og hell sand i bunnen. Ved hjelp av plast, metall eller tre, fagfolk satt vegger inne i hullet og dekke dem ved hjelp av vinyl.

Pros

Vinyl-lined bassenger er billig og lett å rengjøre.

Cons

Vinyl-lined bassenger kan ta opptil tre uker å installere, som er lengre enn glassfiber. Du må skifte fôr en gang hvert 10. år, fordi det er ikke like holdbart som andre materialer tilgjengelig.

Betong


Installert i etapper, en plasstøpt betong i bakken basseng krever planlegging av layout, grave et hull og installere stål og VVS. Montører satt opp utstyret og bruke gunnite eller sprøytebetong. De siste trinnene inkluderer installere fliser og mestring, samt å bruke en finish til interiøret.

Pros

Fordi betongen helles i flytende form, kan det ta på nesten alle utseende. Svært holdbare, betong i bakken bassenger er også egnet for områder med høye temperaturer og utvide jord. Videre er installasjon billig.

Cons

Disse bassengene ta opptil 12 uker å installere.

Sprøytebetong


Fagfolk grave et hull i hagen og bygge en ramme inni den bruker forsterkede stålstenger kjent som armeringsstenger. Etter bruk en tykk, men likevel glatt, belegg av sprøytebetong til armeringsstenger, installatører la stengene for en uke. Deretter legge de et plaster belegg.

Pros

Sprøytebetong i bakken svømmebassenger er like sterk og tilpasses som betongbassenger.

Cons

Fordi sprøytebetong må stå for en uke før gips er lagt til, kan sprøytebetong i bakken bassenger ta lengre tid å bygge enn glassfiber eller vinyl-lined bassenger.