Hovudside

Når Are hvite liljer i sesongen?

by Walther


Ofte brukt i bryllup, begravelse og religiøse buketter, hvite liljer symboliserer renhet og fred. Liljer dyrkes som prydplanter i hytte hager og urbane landskap. Imidlertid er de fleste av hvite liljer dyrket i veksthus for blomsterbransjen. Liljer naturlig blomstre i midten av våren og hele sommeren. Drivhus dyrking manipulerer lys og gjødsling for å produsere kutte liljer og blomstrende planter for året-rundt tilgjengelighet.

Orientalske Liljer


The Oriental lily Casa Blanca er kjent for sine store blomster, søt duft og kraftig vekst. De overdimensjonerte blomster er strålende hvitt og delikat strømmet. Casa Blanca blomstrer i midten av juni. Orientalske liljer, også kjent som asiatiske liljer, begynner sin blomstrende syklus i begynnelsen av juni og fortsetter til den første frosten. Den asiatiske Hvit Diamond er kjent for sine rene hvite blomster som vises i midten av juni.

Calla Lilies


Calla liljer, hører hjemme i Afrika, vokse fra pærer i stedet for jordstengler og spre lett. De danner solide klumper av blomstrer i hjemmet hagen. Calla liljer er tilgjengelig i hvitt, krem ​​og nyanser av aprikos og gult. Hvite calla liljer er en slående tillegg til blomsteroppsatser. Calla liljer blomst i midtsommer og fortsette til midten av høsten. Calla liljer blomstre i fuktige steder og sol til halvskygge.

White Water Lily


Flerårig hvit nøkkerose (Nymphaea odorata) er kjent for sin søte duft og varig skjønnhet. Hvit med en strålende gul sentrum, sprer planten ved jordstengler og frø. Frøene er en favoritt mat av ender og andre vannfugler. De lyse grønne blader og stilker av vannlilje er fortært av bever og andre gnagere. Vannliljer blomstrer fra tidlig sommer til den første tunge frost. Hvite vannliljer er et attraktivt tillegg til hage vann funksjonen eller tjern.

Påskeliljer


Påsken lilje er innfødt til Ryukyu-øyene i det sørlige Japan.The flertallet av kommersielle påske lilje (Lilium longiflorum) dyrking i USA skjer i Michigan, USA, Pennsylvania og Ohio. Påskeliljer er vokst slik at deres peak blomstrer skje tidlig på våren, akkurat i tide til påske.