Hovudside

Hvordan fikse en window klimaanlegg som låser seg

by Walther

Hvordan fikse en window klimaanlegg som låser seg

Flere faktorer kan føre til et vindu klimaanlegget for å fryse opp og slutte å fungere. Disse spenner fra lavt kjøle til ekstreme utetemperaturer, ikke nok ventilasjon rundt enheten eller til og med defekte deler. Hvis vinduet klimaanlegget fryser og slutter å fungere, kanskje noen få enkle trinn gjenopprette det til normal drift.

Bruksanvisning


Hvordan fikse en window klimaanlegg som låser seg


•  Trekk ut vinduet klimaanlegget og la de frosne spoler tine opp for en dag. For å forhindre fare for elektrisk støt, slå av bryteren i det elektriske panelet som går til uttak for klimaanlegget.

•  Assist tineprosessen ved å bruke en hårføner på lav varme for å bli kvitt noe is som har samlet seg på klimaanlegget. Bruke et håndkle til å tørke av klimaanlegget grundig og bekrefter at ingen stående vann forblir hvor som helst på enheten.

•  Etter 24 timer, slå av bryteren bryteren tilbake på og koble strømledningen til klimaanlegget inn i stikkontakten. Slå enhetens vifte på og se å se at viftebladene slå ordentlig.

•  Ha en sertifisert HVAC tekniker sjekk at ingen kjølevæske lekker, legger freon til enheten hvis det er nødvendig, og kontroller at vinduet klimaanlegget fungerer korrekt (se "Advarsler" nedenfor).

•  Fjern eventuelle hindringer som kan hindre fri flyt av luft rundt utsiden av enheten. Slå klimaanlegget på lav kult å sørge for at det fungerer.

Tips og advarsler


  • For å holde klimaanlegget fungerer som den skal, må det utføres service på våren før temperaturen begynner å stige.
  • Det er ulovlig for alle andre enn en sertifisert HVAC tekniker for å legge freon til en air condition system.If kjølevæske lekker fra klimaanlegget, er HVAC tekniker forbudt ved lov å lade freon. Kompressoren skal være fast eller enheten skiftes ut.