Hovudside

Hvordan fortelle om herdet glass er defekt

by Walther

Hvordan fortelle om herdet glass er defekt

De fleste skyve glassdører, trapp landing vinduer, bad vinduer og badekar og dusjdører inneholder herdet glass. Produsenter utforme dette glasset å motstå vind, varme og støt bedre enn utglødet glass, eller glass at de ikke er utsatt for spesielle varmebehandlinger. Herdet glass pauser i veldig små biter og er tryggere enn glødet glass som knuser i store biter. Vindu rengjøring teknikker er ofte skylden for riper som kan vises på herdet glass. Imidlertid kan dette glasset også feilet under produksjonsprosessen når ørsmå glass chips og partikler, kalt fabrikere rusk, sikring til overflaten og forårsake riper når du bruker ellers trygge rengjøringsmetoder. Du kan fortelle om herdet glass er defekt ved å se ut for noen få enkelte tegn.

Bruksanvisning


•  Bruk et lys for å identifisere eventuelle riper som er på overflaten av panelet herdet glass. Bruk et forstørrelsesglass for å få en nærmere titt på plasseringen og utseendet på disse riper. Disse kan meget vel være tegn på defekt herdet glass.

•  Se på plasseringen av riper på herdet glass. Lav kvalitet eller defekt herdet glass har ofte omfattende riper som dekker hele overflaten av panelet. Fabrikere rusk er ofte skylden for de fine, mange riper funnet på defekte herdet glass.

•  Legg merke til om riper oppstår på begge sider av panelet eller bare på den ene siden. Defekt herdet glass har vanligvis riper særlig på den siden av glasset som kom i kontakt med rullene under oppvarmingsprosessen i tempeovnen, eller valsen side.

•  finne ut hvilken side av glasset er faktisk valsesiden, den potensielt defekte side. Se på tempe stempel, satt på plass av produksjonsbedrift, for å gjøre en besluttsomhet. Sandblåst stempler vises på valsen siden av glasset, mens porselen stempler er på den annen side, som er den overflatekvalitet.

•  Skille mellom en sandblåst stempel og en porselen stempel på et stykke av herdet glass ved å sende et barberblad over overflaten av stempelet. Hvis høvelen går jevnt over stempel, er det sandblåst. Hvis det ikke er drag når høvelen passerer over, er det et stempel porselen.