Hovudside

Slik fjerner en Broken Bolt i Cast Iron

by Walther

Slik fjerner en Broken Bolt i Cast Iron

Støpejern er sprø, ofte rustne og vanskelig å bore i. Det vil spise en high-speed stål og karbid litt opp i løpet av kort tid. Hvis du bryter en bolt i et stykke av støpejern, må du fjerne bolten for å hindre bore et nytt hull for en erstatning bolt. Med en omvendt gjengetapp, kan du gjøre kort prosess med denne prosessen.

Bruksanvisning


•  Bestem den beste omvendt gjengetapp å bruke for bolten utvinning. Mål på tvers av bolten med en linjal, og velger et trykk omtrent halve side av bolten. Dette vil sikre at du ikke kuttet i trådene i støpejern med drill. Velg riktig drill men for springen størrelsen du har valgt. Vanligvis riktig bit kommer med springen, men hvis du ikke får en borekrone, se drill og trykk størrelse diagrammet oppført i Resources.

•  Bor et hull midt i sentrum av den ødelagte bolten. Bor omtrent halvveis gjennom lengden av bolten. Bruke skjæreolje på borekronen. Dette vil holde litt fra å bryte på grunn av sterk varme buildup.

•  Plasser omvendt gjengetapp i hullet, og en skiftenøkkel på spissen av det og slå tråden mot klokken for å træ springen inn bolten. Når kranen bunner ut, vil det slå bolten ut av hullet.