Hovudside

Tulip Tree Identifikasjon

by Walther

Tulip Tree Identifikasjon

Folk kan tenke på en blomst eller en busk når du tenker på en tulipan treet. Men det er faktisk et stort tre kalt tulipan treet. Tulipan trær kan komme oppover på 100 fot. Tulipan treet er i Magnolia arter og poppel familie, og dens offisielle navn er gul poppel.

Blomster


Den gule poppeltre er kjent som tulipan treet på grunn av sin tulipanformede blomster som blomstrer om våren. Det er vanskelig å se dem etter at treet har vokst veldig store, som blomstene er plassert nær toppen av treet. Blomstene kan vokse så lenge som 2 1/2 inches, med grønngule kronblader og en oransje sentrum. Bladene er også tulipanformet og er varierende nyanser av grønt, og kan vokse opp til 8 inches lang.

Frukt er produsert sent i høst og er avlang, fylt med mange små frø. Nye trær vil spire fra noen av frøene som frukten brytes. Tulipan treet er viktig for dyrelivet som ekorn, fugler og andre arter spiser frukt og bark.

Bark


Barken av tulipantreet er lys grå til grønn når treet er fortsatt ung. Som det vokser, vil treet utvikle diamantformede rygger i barken som vil være hvit. Eldre trær vil ha Sapsucker hull også. Tulipan treet har en av de retteste badebukser i det østlige USA.

Nye lemmer er rødbrun, med en flik av bladene dukker opp fra spissen som ligner en and regningen. Flikene vil åpne seg, og har fire blader som kommer fra midten langs lengden av de nye lemmer. De nye lemmer lukte krydret når de blir brutt.

Trivia


Bladene skifter til en gyllen nyanse av gult i høst. Denne majestetiske treet er en visuell fryd satt opp mot de grønne og røde av andre trær. Tulipantreet ligger fra midten av Atlanterhavet til de sørøstlige delene av USA og er staten tree of Indiana.

Tulipan treet er en av de høyeste løvtre trær i Nord-Amerika, og tidlige nybyggerne brukte tulipan treet for å lage kanoer.

På grunn av tulipan treets bøyelighet og farge, er dette et populært tre for å lage møbler, kryssfiner og interiør byggeprosjekter.