Hovudside

Deler trengs for å bygge en Secure Mail Box

by Walther

Deler trengs for å bygge en Secure Mail Box

Bygging av et solid postkasse er viktig for å sikre at det vil vare en passende tidsperiode. Installere en postkasse raskt kan synes å være mindre kostbart og tidkrevende, men postkassen vil ikke være funksjonell nesten så lenge du ønsker. Sikre postkasser er nødvendig fordi de ligger nær veier, noe som øker potensialet for skade. Et sikkert bygget postkasse vil avskrekke personer fra å forsøke å med vilje skade den.

Mail Box Wooden Post


Wayne of the Woods nettstedet forklarer at kvalitet tre er nødvendig for å bygge en sterk støtte innlegg for postkassen. Ved hjelp av en syv meter lang jernbane slips eller tykk stråle anbefales for den viktigste støtten innlegget. En 19 1/2-tommers bord vil bli kuttet og tjene som postkassen base, støtte mens en to-fots bord vil være vinklet under postkasse base og festet til innlegget. Hoved innlegget skal sementert inn en 36-tommers dypt hull. Når mailboksen er festet til tre støttebase med skruer, bør hovedsøylen behandles med fugemasse eller tjære for å beskytte den mot vær og vind.

Mail Box


Velge en solid og kvalitet postkassen er viktig. Selv om innlegget og støtteapparat er viktig, velger en sterk post-boksen er også avgjørende for at det skal vare i mange år. Home Lag hjemmeside forklarer at postkasser er tilgjengelig i rustfritt stål, galvanisert stål, kobber, støpt aluminium, plast og tre. Velge riktig postkasse bestemmes av plasseringen av boksen, værforholdene at det vil være underlagt og det helhetlige utseendet at hus har til hensikt å skape.

Brick Utvendig for Mail Box


En bygning alternativ som garanterer at postkassen konstruksjonen er sikker og så beskyttet som mulig er å bygge en murstein utvendig rundt postkassen etter at den er sikret i bakken. En innramming kvadrat må bygges rundt bunnen av postkassen innlegget for å veilede murstein legging prosessen. Klosser er individuelt plassert og innstøpt til hverandre for å danne en sikker postkasse utvendig. En murstein postkasse kan være konstruert i henhold til hus spesifikke preferanser og behov. Når en murstein postkasse utvendig er bygget og tørker det gir den beste form for postkassen beskyttelse.