Hovudside

Om Dyson Støvsugere

by Walther

Dyson støvsuger er et kraftig produkt designet for å bryte med tradisjonelle rengjøringsmidler. Oppfinner, James Dyson, fant feil i de gamle støvsugere og brukte mer enn 15 år å designe et produkt som var rimelig og svært funksjonell. En Dyson støvsuger er tilgjengelig for nesten enhver bruk.

Oppfinneren


Storbritannias James Dyson er oppfinneren av Dyson vakuum. Han begynte å utvikle en ny type vakuum i 1978 og gikk gjennom 5127 prototyper før han hadde et vakuum klar for detaljhandel. Hans mål var å skape et vakuum som ikke taper suge og lettere rengjøres trange steder som hjørner.

The First Release


Den første vakuum utgitt av James Dyson solgt i Japan som G Force. I 1991 vant den internasjonale Design Fair og selges for $ 2000 hver. Vakuumet ble først solgt i Japan fordi britiske produsentene var ikke interessert i støvsugere som ikke brukte poser. I 1993 Dyson startet et selskap i England under sitt eget navn og solgte DCO1, et vakuum som sugde opp partikler så små som sigarettrøyk.

Amerikanske versjonen


I 2002 ble Dyson utgitt i USA. Salget startet med 210.000 i 2003 til 3000 butikker og var opp til 10.000 butikker innen 2005. I 2008 Forbes rangert Dyson den syv hundre og førtisjette rikeste mannen i verden.

Modeller


Dyson har 13 modeller av støvsugere på markedet som 2011. støvsugere spesialister på områder som å plukke opp dyrehår eller arbeider på flere etasjer. Oppreist, canister og robotstøvsugere er alle tilgjengelige for kjøp.