Hovudside

The Meaning of the Blue Hydrangea

by Walther

Språket av blomster ble først utviklet under viktoriatiden, en periode preget av regimet til Englands dronning Victoria. I løpet av denne tiden, blomster ble en populær metode for utveksling av hemmelige meldinger. Blomster har blitt brukt til å uttrykke kjærlighet, begjær, avvisning, takk - en rekke menneskelige følelser. Før du gir blå hortensia blomster til en du er glad i, forstå betydningen av blomsten.

Funksjoner


Hortensia blomster er svært gjenkjennelig. Blomstene vokser i små, stjerneformede blomster som blomstrer i store klynger til å dekke hortensia stengler. Hortensia blomster vokse i en rekke farger, fra hvit til fiolett, avhengig av hvor mye syre er til stede i jorden. De store, pom-pom-formet blomst klynger er svært velduftende.

Origins


Hortensia blomster ble oppdaget i Japan. Navnet er avledet fra Grecian ord for vann (Hydor) og krukke (angos), som løst kan oversettes til "vann fat", en referanse til den bell- eller cup-formet vekstmønster av blomstene. I dag er hortensia blomster dyrket og solgt over hele verden.

Funksjon


Hortensia (Hydrangea macrophylla) er en blomstrende busk som vokser 4 til 6 meter i høyde. Planten vokser best i full til delvis sollys. Hortensia blomster blomstre i slutten av våren gjennom midtsommer. Blomsterknopper, bark, og bladene er mildt giftig ved inntak, forårsaker magesmerter og oppkast.

Blå Meaning


Blant colorists blir blå oftest assosiert med ro og stillhet. Blå blomster er forbundet med komfort, fred og ro. Hengivenhet, håp, og stabilitet er alle forbundet med blå blomster, som er et populært valg i bryllup.

Hydrangea Meaning


Hortensia blomster formidle dyptfølt, dype følelser når gitt som en gave. Mer spesifikke betydninger av hortensia blomster har vært diskutert på lengden. Noen blomster eksperter sier hortensia blomster formidle forfengelighet, mens andre sier blomstene uttrykke takknemlighet til en person med en forståelse natur. Under noen mening, hortensia blomster er blomsten av valget for fjerde bryllupsdag.