Hovudside

Hvordan Kill Bugs i Potteplanter

by Walther

Hvordan Kill Bugs i Potteplanter

Potteplanter ofte erverve bugs når de blir stående utenfor eller en ny plante som er bærer er introdusert til hjemmet. Bladlus, badevekt, mealybugs, edderkopp midd og whiteflies alle utgjøre et problem for potteplanter. Alltid se på nye planter tett før bringe dem inn i hjemmet for å finne ut om de havn eventuelle skadedyr. Hvis det er mulig, i karantene en ny potteplante bort fra den generelle potteplante befolkningen i opptil tre uker å fastslå om det har noen skadedyr. Hvis en potteplante lider av et skadedyrangrep, er rask behandling nødvendig for å redusere risikoen for alle potteplanter entreprenør insekter.

Bruksanvisning


•  Skyll potteplanter under en strøm av vann for å fjerne skadedyr. Bruke dusjen eller ta anlegget utenfor å slange den av og fjerne skadedyr.

•  Plukk store skadedyr utenfor potteplante. Slipp bug i en kjele med varmt vann blandet med to eller tre spruter av oppvaskmiddel.

•  Dypp en bomullsdott i teknisk sprit, råder University of Kentucky. Gni bladene og stammer av potteplante for å fjerne insekter, spesielt bladlus og midd.

•  Beskjær vekk tungt infisert løvverk. Omgå forkaste løvverk å redusere risikoen for andre potteplanter å bli smittet.

•  Hang gule huske feller ved siden av potteplanter å fange flygende skadedyr. De klebrige gule feller er tilgjengelig på de fleste hjem forbedring butikkene.

Tips og advarsler


  • Les etiketten tett av noen insektspray for å sørge for at de er trygge å bruke på den spesifikke potteplante med insekt problem. Mange potteplanter er følsomme for insekt spray.