Hovudside

Hvordan bli kvitt mugg i Wood Flooring

by Walther

Rengjøring mugg fra tregulv er ikke noe gøy, så bruk forebyggende tiltak, slik at du ikke vil ha mold. Reparere en sprukket overflate slik mopp vannet ikke samler på gulvet; ikke la blomsterpotter sitte på tre; fikse eventuelle kjøkken lekkasjer så snart de oppstår. Hvis du fortsatt får mold flekker, her er hvordan å bli kvitt mugg.

Bruksanvisning


•  Beregn størrelsen på mugne området. Hvis det er utbredt, søke profesjonell hjelp (se Ressurser nedenfor). Hvis det mugne området er liten nok (for eksempel mindre enn en firkantet tun), ta på deg gummihansker og engangsstøvmaske og takle det selv.

•  Løs opp ca 5 ss trinatriumfosfat inn i en gallon av varmt vann. (Trisodium fosfat er tilgjengelig på maskinvare og Oppussing butikker.) Skrubb den på gulvet med en svamp, går med korn av tre. Skyll med en ren svamp og vann. Tørke helt.

•  Hvis trinatriumfosfat og vann ikke fungerer, kan du bruke en kommersiell mold-fjerning produkt. Molderizer er en organisk løsning for å fjerne mugg og jordslag - bruk i henhold til produsentens instruksjoner. Følg med en løsning som Sikker Shield for å holde mugg fra å returnere. (Se Resources nedenfor.)

•  Hvis du er bekymret for ytterligere mugg i hjemmet ditt, kjøpe en testing kit (se Ressurser nedenfor).