Hovudside

Quick Set Pools Vs. Metal Walled Pools

by Walther

Når du bygger din egen bakgård svømming oase, har du flere valg av basseng stil. Quick Set og metall vegger bassenger er overgrunns basseng stiler. De har varierende dybder og bredder som passer til nesten alle steder. Hver har sine egne krav til stell og vedlikehold, fra enkel til avansert. Avgjøre om et hurtigsett eller metall vegger bassenget er riktig for deg ved å vurdere deres funksjoner.

Quick Set Pools


Hurtig sett bassenger kommer i flere varianter. De kommer med oppblåsbare vegger, plast vegger, vegger som holdes opp av vanntrykk eller en kombinasjon av disse typene. Hurtig sett bassenger krever enkle forberedelser, inkludert å velge en relativt nivå sted fritt for skarpe gjenstander og avfall. Deres mindre størrelse betyr at de bare krever en felles hage kran og slange for å fylle, så samme dag svømming er en mulighet.

Metal Walled Pools


Et metall vegger basseng har metallvegger som holder en plast eller lateks liner som er fylt med vann. Disse bassengene er permanente strukturer, vanligvis med et filtreringssystem for å holde bassenget rent. De krever regelmessig vedlikehold for å holde den kjemiske balanse i vannet riktig og hindre vekst av bakterier og alger. De kommer i en rekke størrelser og dybder og er vanligvis større enn sine raske sett kolleger.

Fordeler


Hurtig sett bassenger, som navnet antyder, har bare en minimal mengde setup tid involvert og har en tendens til å koste mindre enn sine metall vegger kolleger. De krever ikke omfattende landskaps eller land forberedelse før oppsett, og hvis det stedet du velger viser seg å være mindre enn ideell, de er enkle å flytte. På slutten av sesongen, raske sett bassenger demontere lett. Metall vegger bassenger tilby en mer permanent svømming løsning. De står gjennom årstidene og trenger ikke å bli gjenreist hvert år. På grunn av sin mer permanent karakter, disse bassengene har filtreringssystemer for å gjøre rengjøringen enklere, og deres tilstedeværelse kan tilføre verdi til ditt hjem.

Betraktninger


For uerfarne pool eiere, tilbringe en sesong med et hurtigsett basseng bidrar til å bestemme hvor - og hvis - du virkelig ønsker et basseng i hagen din uten å måtte forplikte seg til landskapsforming og vedlikehold. Hvis du leter etter en rask svømming løsning, kan en rask sett basseng brukes på samme dag den er kjøpt. Metall vegger bassenger krever mer tid og krefter på å sette opp enn et hurtigsett basseng, men filtreringssystem som gjør dem enklere å vedlikeholde gjennom hele året.