Hovudside

Vekst på en Coconut Palm

by Walther

Vekst på en Coconut Palm

Kokospalmetrær (Cocos nucifera) er hurtigvoksende palmer dyrkes i tropiske områder rundt om i verden. Kokospalmer er allsidige palmer som tjener mange formål i landskapet. I tillegg til å gi næringsrik frukt, kokospalmer lage attraktive prøven trær og kan leve 80 til 120 år når riktig omsorg. Riktig planting steder og omsorg er viktig for å sikre at din kokos treet vokser raskt og sunt i landskapet.

Tall Coconut Beskrivelse


To varianter av kokospalmer er lett tilgjengelig for bruk i hjemmet hager. Høye kokospalmer har en lang, jevn søyle stammen som ofte er buet og kan vokse mellom 80 og 100 meter høy, ifølge University of Florida. Høye kokospalmer har en stor terminal krone av palmeblader; hvert blad kan bli opptil 18 meter lang og 4 meter bred. Kokospalmetrær starte fruiting i seks til ti år etter planting og kan produsere opp til 50 kokosnøtter årlig. Når plantet i en solrik beliggenhet og utstyrt med riktig pleie, kokospalmer har en rask vekst.

Dverg Coconut Palm Beskrivelse


Dverg kokos trær er populære bakgård trær på grunn av sin lille størrelse og langsom vekst. Dverg kokos trær er veslevoksen - som betyr at de modnes raskt - og kan begynne å produsere kokosnøtter i fire til seks år etter planting. Dverg kokos trehøyden er svært variabel avhengig av variasjon og miljømessige forholdene i planting plassering, ifølge Agroforestry. Dverg kokosnøtter har en langsommere vekst enn høye kokosnøtter, men gir et større antall frukter hvert år - oppover på 250 kokosnøtter årlig.

Sidevalg og pleie


Kokos trær vokser naturlig på sandkystnære steder og tåler høye nivåer av salt i jorda. Kokos trær kan også vokse i innlandet når plantet i godt drenert jord. Kokospalmer har en delikat rotsystem og kan lett bli skadet av lengre perioder med stillestående vann og minusgrader; kokospalmer bare vokse i USDA hardførhet soner 10B gjennom 11. University of Florida anbefaler å påføre en "palm spesiell" gjødsel mix - spesielt utviklet for å gi alle de supplerende næringsstoffer som trengs for å legge til rette for rask, sunn vekst - til din palmetre 03:58 ganger årlig.

Problemer


Coconut palmetre vekstrater kan bli redusert ned gjøre for skadedyr og sykdomsproblemer. Dødelig gulning er en vanlig sykdom forårsaket av en mikroorganisme som kalles phytoplasma. Sykdommen er utbredt over hele Florida og påvirker både høye og dverg varianter. En antibiotika-injeksjon er tilgjengelig for infiserte palmer, men behandlinger er dyre og er pålagt hver fjerde måned for å holde treet sunt. Skadeinsekter som bladlus, badevekt, edderkopp midd og snutebiller kan bremse veksten av unge palmer, men er sjelden dødelig hvis riktig behandlet, ifølge University of Florida. Regelmessig overvåking er viktig å identifisere og behandle eventuelle problemer med palmetre tidlig og effektivt.