Hovudside

Stadier av Broccoli Vekst

by Walther

Stadier av Broccoli Vekst

Vegetabilsk kalt brokkoli funnet på markeder er umodne blomsterhoder av anlegget Kål var. italica. Brokkoli er relatert til kål og andre medlemmer av cole familien. Høy i vitamin A og D, gjør brokkoli en sunn tillegg til grønnsakshagen. Brokkoli vokser under kjølig vær i vår og høst. I kjølig klima, vokser brokkoli godt i sommer.

Frøspiring


Brokkoli er en årlig vegetabilsk plante. Det første trinnet i vekstsesongen er frø spiring. Starte brokkoli frø innendørs i enkelt 3-tommers potter seks uker før den siste våren frost dato. Brokkoli frø ta en til to uker å spire. Hold brokkoli frø på 80 grader F under spiring. Bruk en varmepute under frøet flat, eller holde frøene i et drivhus der temperaturen er konsekvent 80 grader F.

Plant Development


Frøplante utvikling tar tre til fire uker etter at frøene spirer. Under frøplante utvikling, brokkoli planter utvikle røtter og deres første bladene. Når spirene dukke opp fra jorda, fjerne dem fra varmeputen og plassere dem i et område der lufttemperaturen er mellom 60 og 65 grader F. Hold brokkoli frøplanter innendørs til de er fire uker gamle. Vanne planter ved å dyppe hver pott når toppen av jorda begynner å føles tørr. Bruk alltid potter med dreneringshull i bunnen. Stående vann rundt de unge, utvikle brokkoli røtter årsaker råte og frøplante død.

Tidlig og Moden Harvest-Blomstrende Topper


Brokkoli utvikler en stilk og modne bladene før produsere blomstring toppen. Brokkoli planter modne for innhøsting i 50 til 65 dager etter planting. Transplantasjon brokkoli så tidlig som mulig om våren etter siste frost dato og når jordtemperaturen varmes til 60 eller 65 grader F. Bruk en jord termometer for å bestemme jordtemperatur før planting ut frøplantene. Hold jorden fuktig rundt utviklings brokkoli planter og fjerne ugress for hånd.

Harvest og Seed Collection


Den siste fasen av vekst før innhøstingen er utviklingen av blomsterhoder. Høste brokkoli når blomsten hoder er 6 til 8 inches tvers og kompakt, med tett lukkede grønne knopper. Utviklings brokkoli hoder kan høstes på noe punkt. Den siste fasen av brokkoli utvikling er blomsten og frø utvikling. Eventuelle brokkoli som har lov til å gå til frø vil ikke være slakte. Tillate noen få planter til å gå i frø til neste års avling. Høste frøkapslene når de tørker og blir brune på anlegget. Till den gamle plantemateriale i jorda i høst etter den siste innhøstingen.