Hovudside

Hvordan bli kvitt mugg lukt på Leather

by Walther


En mugg lukt kan forbli på skinn elementer, for eksempel sko eller en skinnjakke, selv om du ikke kan se noen synlige tegn på mugg på disse skinn stykker. Du kan vurdere å kaste skinn element i søpla eller sende skinn stykke til en profesjonell renere. Støvsugeren kan ikke være i stand til å ta vare eller du kan bli belastet en masse penger for å ha elementet rengjøres. To væskene kan kombineres for å fjerne mugg lukt fra skinn og du sparer litt penger i prosessen.

Bruksanvisning


•  Hell en kopp kaldt vann og en kopp med denaturert alkohol i en bolle, bøtte eller lignende beholder.

•  Dypp en bomullsdott i den flytende blandingen. Pass på å vri ut overflødig fuktighet som bomullsdott bør fuktes, ikke dryppende våt.

•  Tørk den delen av skinn som har en mugg lukt. Sørg for å dekke alt dette området med væsken fra bomullsdott. Det kan trenge å dyppe bomullsdott i oppløsningen en gang, eller benytte en annen bomullsdott, avhengig av størrelsen på skinnelementet.

•  Tørk av skinn ved å tørke av området med en lofri klut. Når du gjør dette, bør du likevel la skinn element lufttørke i ca 30 minutter til en time for å sikre at det er helt tørt.

•  Undersøk skinn elementet. Hvis mugg lukt forblir Gjenta trinn 1-4 igjen.