Hovudside

Slik holder Corsages Fresh

by Walther

Slik holder Corsages Fresh

Corsages er små klynger av blomster aksent med grøntområder, en filler og bånd, og er vanligvis bæres for Proms og bryllup. Hvis du allerede har kjøpt dine corsages på forhånd for en spesiell anledning, må du sørge for at de holder seg friske. Omsorg for disse blomstene vil bidra til å bevare sin friskhet og også sørge for at de vare i mange år framover. Hvis du velger å luft-tørke blomster etter at arrangementet er over, du kan se tilbake på blomsten og mimre om den fantastiske tiden du hadde.

Bruksanvisning


•  Finn det perfekte stedet i kjøleskapet for å lagre corsages. Noen frukter og grønnsaker som bananer, epler og poteter avgir etylengass som er ufarlig for mennesker, men vil alvorlig skade blomster.

•  Spray corsages med en svært lys spritz av vann. Sørg for å spraye hver blomst i ordningen for å sikre blomstene holde åpent og for å hindre visner eller falming. Mens du kan holde en bukett friske ved å plassere den i vann, stilkene på en corsage er ikke helt lenge nok til å gjøre dette. I stedet spray stilkene i tillegg til å bidra til å bevare friskhet.

•  Legg en fuktig bomullsdott ved siden av corsage i en plastpose som kan forsegles eller orkidé boksen. Ikke la det direkte berører blomster. Pass på at posen er lukket tett.

•  Plasser pose eller boks i kjøleskapet i et enkelt lag, noe som gjør at blomstene forbli flat.