Hovudside

Mulberry Tree skadedyr og sykdommer

by Walther

Morbær trær har frukt som ligner en lang bringebær eller bjørnebær og har en ganske søt smak til dem. Frukten er noe giftig hvis spist før den er fullmoden. Frukten vil være enten svart eller rødt når fullmoden. Vanligvis er Mulberry trær ikke forstyrret av skadedyr og sykdommer, men noen ganger kan de være.

Sooty Canker Disease


Sotet canker er et tre sykdom som påvirker bark, spesielt på grenene på et tre, men noen ganger stammen også. Symptomene inkluderer visnede blader, brune blader, kontinuerlig fuktige områder, sprekker i barken, og så til slutt canker sykdom ser ut som noen har satt treet i brann i visse deler.

Winter dieback


Vinter dieback er der alt fra 25 til 50 prosent av avdelings endene kan dø tilbake i løpet av vinteren som er moderat til alvorlig. Dette er mer vanlig i eldre trær.

Popcorn Disease


Popcorn sykdommen påvirker frukt, ikke treet. Bærene blir større og utvidet mer så enn friske bær fordi sclerotia erstatter frukt carpels. Hvitmorbær varianter er mer utsatt for denne sykdommen.

Behandling av Canker Disease


Den beste måten å behandle canker sykdom er ved å fange opp det tidlig nok. Beskjære infiserte grener med rene, skarpe beskjæring verktøy så snart du ser wilt og cankers. Følg med et soppmiddel for å holde treet fra å bli smittet igjen og kaste de infiserte grener.

Behandling av Popcorn Disease


Popcorn sykdom bør behandles hvis Mulberry treet brukes til høsting. Bare ta den infiserte frukt av og begrave den sammen med eventuelle rester som kan være på bakken også.