Hovudside

§ 8 Bygge Krav

by Walther

§ 8 Bygge Krav

Bygninger må oppfylle visse føderale standarder for å bli leid ut til lav inntekt leietakere under § 8 boliger hjelpeprogram. Vanligvis er det staten og lokale krav der beboeren har å overholde. Disse kravene bidrar til å imøtekomme en sunn, trygg og komfortabel stue for beboeren. Dessuten kan en § 8 bolig ikke koste mer enn virkelig markedsleie.

Stue


Stuen i en § 8 bygningen er nødvendig for å ha et godt tak, med ingen store sprekker eller buler som ville tillate utkast. Veggene bør være i tilfredsstillende tilstand også. Det bør være minst to ikke-sprukket stikkontakter i rommet, uten feil eller ødelagte ledninger. Gulvene skal være i akseptabel tilstand, uten tripping farer som vridd gulvbord eller store sprekker. Det bør også være minst en presentabel vindu i stuen, og alle vinduer skal være i tilstrekkelig, presentabel stand.

Kjøkken


Kjøkkenet må oppfylle de samme kravene som stuen, minus vinduer. Det må ha en anretning eller noe sted å lagre mat. En arbeidsgruppe komfyr og stekeovn må være tilgjengelig. Matlaging og servering områder er nødvendig. Kjøkkenet må ha en fungerende kjøleskap og vask.

Bad


Badet i en § 8 bygning må oppfylle de samme kravene som stuen. Et vindu er valgfritt om det er en avtrekksvifte. Hvis noen vinduer kan nås fra bakken, er obligatorisk vindu låser. Det bør være en fungerende, flush-aktivert toalett, sammen med et badekar eller dusj som kan kjøre kaldt og varmt vann. En vask med varmt og kaldt vann er obligatorisk.

Andre levelig rom


Krav til andre levelig rom, for eksempel soverom, hi, og haller, er i stor grad den samme som for stuen. Det må være noen type lyskilde, enten det er naturlig lys eller en armatur eller en stikkontakt. Det bør være minst ett vindu. Hvis vinduet er bygget for å åpne, bør det være i stand til å åpne.

Utvendig, Rørlegging, og Oppvarming


Taket av en § 8 bygningen skal være i forsvarlig stand og skal ikke lekke. Noen takrenner og nedløpsrør skal være trygt festet til bygningsstrukturen og i god stand. En gelender er obligatorisk på noen lengre trapper av fire trinn eller mer, og for balkonger og verandaer 30 tommer eller mer fra bakken. Stiftelsen skal være i tilstrekkelig betingelse uten drastiske lekkasjer. Alle VVS bør være akseptabel tilstand, ved hjelp av vannforsyning og kloakk godkjennes av en offentlig eller privat vannforsyning.

Skorsteiner bør ha noen lener seg eller altfor store sprekker. Det bør være noen form for kjøling for de varmeste månedene og oppvarming for de kalde månedene. Varmeovner er akseptable hvis de kan produsere nok varme til husholdningen.

Sikkerhet


Det bør være en minst én fungerende røykvarsler for § 8 bygningen. Boliger for hørselshemmede beboere bør ha røykvarslere som ville varsle de leietakere. En brann exit er nødvendig. Noen heiser bør arbeide trygt og riktig. Endelig bør beboerne kunne gå inn i eller forlate sine enheter uten å gå gjennom noen andre beboerens enhet.