Hovudside

Hva er et tak Diffuser?

by Walther

Takventiler er en av de få synlige deler av et klimaanlegg. Vanligvis montert i taket på et hjem eller næringsbygg, er deres formål å fordele kondisjonert luft i hele rommet.

Identifikasjon


Begrepet "diffuser" er faktisk byttes ut med "register" eller "vent". Men når man diskuterer Oppussing, tak diffusorer er oftere tenkt som de større og mer dekorative alternativer til de vanlige rektangulære åpninger som vanligvis finnes i et flertall av produksjons hjem.

Spesifikasjoner


Diffusorer er produsert i en rekke former, størrelser, farger og materialer. Den mest utbredte stil av diffusor som brukes i moderne hjem forbedring er runde med koniske ventilasjonsribber. Disse anses å være estetisk tiltalende fordi fravær av rette kanter på ventilen myker den generelle utseendet på et rom.

Fordeler


Foruten visuell forbedring, er diffusorer tenkt å forbedre sirkulasjonen og blanding av kondisjonert luft med den eksisterende luften i et rom. Diffusorer brukes oftest under en oppussing eller HVAC system oppgradering, fordi for å få fullt utbytte av bedre klimaanlegg, er det nødvendig å erstatte eller bygge forsynings plenum.