Hovudside

Hvordan ta den mugne lukten ut av en Leather Coat

by Walther

Hvordan ta den mugne lukten ut av en Leather Coat

Formen består av mikroskopiske sopper som angriper elementer i et fuktig miljø, inkludert klær. Når elementer, for eksempel skinn strøk, blir stående uten tilsyn i et slikt miljø for en periode, utvikler de en lukt som indikerer tilstedeværelse av mold. Eiere kan bruke en av flere naturlige metoder for å fjerne mugg og lukten å gjøre pelsen bærbar igjen. Det er alltid best å håndtere skinn klær nøye for å unngå uopprettelig skade.

Bruksanvisning


•  Heng pelsen utenfor å lufte ut. Sørg for at det er plassert i et skyggefullt område, vekk fra direkte sollys. La pelsen luft ut for en dag eller to.

•  Rengjør pelsen. Påfør en liten mengde av en fuktighetsgivende såpe eller lær renere på en fuktig klut og bringe den til å skumme. Gni kluten på et lite område av pelsen, men unngå å gjøre lær suge opp fuktighet. Tørk av skum av med en fuktig klut. Gjenta til du har renset alle deler av lær. Gni frakk med en tørr klut til å tørke og polere skinn.

•  Hell en liten mengde eddik på en bomullsklut. Bruk kluten til vattpinne jakken. La jakken lufttørke. Gni eddik på en skjult del av skinnfrakk først for å sikre at det ikke vil ødelegge jakken. Påfør eddik til resten av pelsen hvis testen er vellykket.

•  Spray pelsen med en lys tåke av luftrenser. La pelsen lufttørke i minst en dag. Teste et lite hjørne av skinnfrakk først før du påfører spray over det.

•  Fyll en tube sokk med litt natron eller kaffe grinds og bind den stengt. Lå skinnfrakk på et flatt underlag og åpne panelene. Plasser sokken inni jakken og lukke panelene. Forvent den mugne lukten å falle i omtrent en uke.