Hovudside

Hvordan å holde en Pool Clean Uten Pool Sweep

by Walther

Hvordan å holde en Pool Clean Uten Pool Sweep

Holde et svømmebasseng ren sterkt bidrar til helse og generelle tilstanden til vannet. Skitt eller rusk igjen inne svømmebasseng fører grumsete vann, flekker og skader basseng utstyr over tid. Pool sweeps automatisk fjerne skitt og mindre rusk fra et basseng uten behov for manuell arbeidskraft. Feier er kostbare, imidlertid, og de samme vaskeresultatene er oppnåelig ved bassenget eiere. Holde et basseng ren uten et basseng feie innebærer bruk av manuell børsting og støvsuging utstyr samt bruk av rengjøringsmidler.

Bruksanvisning


•  Fest en pool blad netto til en stang og kjøre den over toppen overflaten av vannet. Fange så mye flytende avfall i bladet netto som mulig og ta den ut av bassenget. Fortsett til det ikke rusk forblir på bassengoverflaten.

•  Fest en pool børste til en stang. Skrubbe gulvet og sidene av bassenget overflaten med børsten. Flytt alle løse rusk på bassengbunnen til ett sentralt område for å gjøre det enklere å fjerne.

•  Monter et svømmebasseng vakuum og senk den ned i bassengvannet. Rull vakuum hode sakte over gulvet i bassenget for å suge opp noen avgjort ut løs rusk. Hvis rusk blir opphisset og flyter opp i bassenget vann, la bassenget for å hvile i noen timer før du gjenopptar støvsugingen.

•  Tiltak 3 oz. av bassenget klare i en beholder. Hell dosering fra beholderen i bassenget vann direkte. Sirkulere bassengvannet med filter og pumpe i noen timer for å gi den kjemiske tid for å flytte hele bassenget. Rensebasseng holde partikler i vannet fra frittflytende, noe som åpner for klarere vann.

Tips og advarsler


  • Påfør klare til vannet i svømmebassenget en gang i uken for å holde vannet fra clouding.