Hovudside

Hvordan Endre Stain Color på Wood

by Walther

Mange huseiere finne at over tid deres møbler blir ikke samsvarer eller falmet i fargen. Beising tremøbler er en enkel prosess som kan gi noen hus en hyggelig sett med matchende og nye utseende møbler uten å måtte kjøpe nye brikker. Beiset trevirke vil svekkes over tid hvis ikke forseglet riktig. Restaining møblene vil gi den nytt liv og lyse opp ditt hjem. Prosessen for å fjerne gammel, slitt eller falmet flekk er ganske enkel, og med noen enkle instruksjoner hvem som helst kan endre fargen på flekken på sine tremøbler.

Bruksanvisning


Hvordan Endre Stain Color på Wood


•  Sand ned treet ved hjelp av en finkornet sandpapir eller en palme slipemaskin med fint sandpapir. Pass på at du fjerner alt av forrige flekken over hele området av tre.

•  Børst av treets overflate ved hjelp av en nylonbørste eller trykkluft blåser. Pass på at du fjerner all sagflis fra treets overflate.

•  Påfør ønsket farge av flekken til tre per produsentens instruksjoner. Flekk blandinger kommer med instruksjoner på boks eller flaske.

•  La første strøk av flekken tørke godt, vanligvis for 12 til 24 timer, og deretter legge et nytt strøk for en rik og fullstendig flekken belegg. Sørg for å bruke pelsen jevnt å redusere forekomsten av kviser i flekken.

•  belegge overflaten av treverket igjen med et polyuretanbelegg eller tetningsmiddel for å produsere en skinne til den beisede tre. Dette er valgfritt, men det vil øke glans og gi lenger levetid for beiset tre.