Hovudside

Blomster som betyr Faith

by Walther

Blomster som betyr Faith

Blomstene har en mening, og du kan telegraf til noen hva du tenker bare ved å levere dem en bestemt blomst. Hvis du ønsker å fortelle noen du har tro på dem, eller at de skulle beholde troen, er det minst fire forskjellige blomster du kan bruke for meldingen.

Iris


Texas A & M University bemerker at iris betyr tro, håp og visdom, blant flere andre inspirerende betydninger. Slekten navnet er rett og slett Iris, som inneholder nesten 280 arter. Floppy kronblader i en rekke farger og mønstre tiltrekke bier for pollinering. Den amerikanske Forest Service bemerker at innfødte iriser lever i hver stat unntatt Hawaii. En liten advarsel: Hvis du bestemmer deg for å presentere noen med en bukett av iris og ønsker å samle de sunne Urter du ser når du går, sikre at du ikke er på føderalt land. Iris i nasjonale skoger er beskyttet, og plukke dem er ulovlig.

Huckleberry


Både Rose Blomster og viktorianske Bazaar liste Huckleberry blomster som enda et tegn på tro. Huckleberry busker (som det er flere arter i slektene Vaccinium og Gaylussacia) er best kjent for sine bær kokt inn i paier, men før utvikle frukt, produserer anlegget klynger av blomster som er hvite, rosa, rød eller en kombinasjon av disse farger. Bier elsker nektar i røret formede blomster, som henger vendt nedover.

Merk at det er en plante som heter hagen Huckleberry (Solanum melanocerasum) som ikke er en sann Huckleberry; denne planten har hvite blomster og små svarte bær som er giftige når umoden. Som det latinske navnet indikerer, er anlegget en del av søtvier familien og vokser i forhold som ligner de for tomat. Hvis du ønsker å gi noen en Huckleberry busk med hvite blomster, sikre at du vet hvilken type anlegg du virkelig gi dem.

Compass Flower


Ifølge viktoriansk Bazaar, kompasset blomst (Silphium laciniatum) symboliserer også tro. Kompasset blomsten er en gul, daisylike blomst som vokser på en høy stengel som når opp til 12 meter høye. Hver stengel har flere blomster. De blomstrer er omtrent tre til fire inches i diameter og har ikke mye av en duft. Illinois Wildflowers bemerker at denne amerikanske staude kan leve til 100 år og raskt spretter tilbake fra branner.

Passion Flower


Pasjonsblomst (Passiflora spp.) Er en tropisk flerårig med lilla og hvite blomster. Det er innfødte til Amerika. Ifølge Indiana University, misjonærer kalt pasjonsblomst etter korsfestelsen av Kristus, matchende hver del av anlegget til et aspekt av Kristi siste dager. For eksempel, blomsten korona var tornekronen; vinrankene var de pisker brukes på Kristus; og kronbladene og begerbladene var 10 av disiplene.