Hvordan slå en Juniper Busk Into en Bonsai


Hvordan slå en Juniper Busk Into en Bonsai

Einer er en lett vokst nåletre som produserer fyldig-grønne nåler og en solid koffert med en naturlig alderen utseende. En lav voksende busk, einertre elastisitet til beskjæring og tørke gjør det til et populært utvalg av bonsai-entusiaster.

Bruksanvisning


•  Velg en sunn einer busk for din bonsai kreasjon. Inspisere nålene og stammen nøye. Se etter tegn på skadedyrangrep, nål rust og bagasjerommet og avdelings cankers. Unngå trær med symptomer på skrantende helse siden de vil slite med å etablere i en container.

•  Velg en beholder for einer busk som har en dybde som er minst tilsvarer omkrets av treet i bagasjerommet. Plukk en godt drenert beholder med flere dreneringshull, og sikre at bredden av beholderen rommer kalesjen av treet.

•  Klargjør en loamy jord blanding som er både gratis-drenering og vann-retentive. Innlemme like deler av blad mulch, ren sand og næringsrikt plantejord, eller 6 deler næringsrikt plantejord med en del torvmose og 3 deler rene, grov sand. Velg en kombinasjon som er mest tilgjengelig for deg. Bland materialene grundig for å opprette et balansert leirjord. Dekke hver av beholderen er dreneringshull med netting og fylle beholderen om lag en tredjedel av veien med jord blanding.

•  Trim tilbake einer avdelinger med en skarp, steril saks. Fjern kraftig voksende grener, samt de som vises brutt, syk eller skadet. Tynne ut de indre grener for å skape et luftet miljø.

•  Fjern einer bonsai fra dets emballasje eller grave den forsiktig fra bakken. Smuldre overflødig jord fra roten masse. Inspisere røttene tett. Fjern visnet og deadened røtter med en skarp, steril saks. Trimme tilbake røttene å balansere systemet med tre som vokser over vannflaten. Unngå å fjerne mer enn en tredjedel av det totale system for å forhindre veksthemming sin vekst.

•  Sett einer i sentrum av beholderen og fyller resten av beholderen med jord. Sørg for at alle røttene er dekket og treet står oppreist før du trykker på jorden godt rundt sin base.

•  Vann einer dypt og umiddelbart etter potting. Hell lunkent vann jevnt rundt overflaten til den begynner å løpe fra dreneringshull. Plasser einer i en varm, solrik beliggenhet. Velg en som mottar minst en hel dag med fullt sollys.

•  La de einer flere uker å etablere. Unngå å mate de nye bonsai i denne perioden. Mate den etablerte einer månedlig gjennom hele vekstsesongen, fra våren gjennom høsten. Øke feedings for mer kraftig voksende einer til bi-månedlig. Velg en balansert, slow-release gjødsel som en 8-8-8, 10-10-10 eller 20-20-20 kombinasjon.

•  Skyll einer i henhold til sine behov heller enn på en tidsplan. Sjekk jordas fuktighet nivåer daglig. Plassere fingeren omtrent en tomme dypt ned i jorden for å sjekke jordas fuktighet nivåer. Vanne din einer når jorda begynner å føles tørr. Vanne det dypt og deretter la det tørke litt.

•  Repot den einer om hvert annet år eller som det blir rot bundet. Trimme tilbake om lag en tredjedel av røttene under prosessen. Repot einer i en nyopprettet leirjord og aldri gjenbruke den gamle jord.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler