Hovudside

Hvordan du rengjør en ubehandlet tre Gulv / undergulv Med Pet Flekker

by Walther

Enhver husholdning med kjæledyr er gjenstand for en ulykke som kan la pet flekker på gulv. Ubehandlede tregulv og undergulv kan noen ganger absorbere flekker som krever en god del arbeid å fjerne. Men, hvis du bruker riktig behandling og rengjøring ingredienser, kan dette være en ganske enkel prosess.

Bruksanvisning


•  handle raskt for å fjerne så mye av flekken som mulig. Rydde opp i rotet ved å plukke opp avføringen med en håndfull av papirhåndklær eller slikke urinen av blotting flekken med papirhåndklær. Dette fjerner overflødig, og gjør rotet lettere å rengjøre.

•  I en bøtte, bland en gallon av varmt vann med to skjeer av flytende oppvaskmiddel. Også, legg en kopp destillert hvit eddik, som renser og desinfiserer flekken. Dypp en mopp i løsningen, vri ut overflødig vann, og mopp gulv. Det er viktig å vri ut moppen, fordi store mengder vann kan skade tregulv.

•  Dryss området med en tung belegg av natron. Dette både absorberer og fjerner lukt flekken. La natron sitte på flekken i 30 minutter til en time, og deretter tørke opp overflødig natron. Flertallet av flekken skal være borte.

•  Hvis noen flekken fremdeles, plassere en håndfull av tørkepapir over flekken, og deretter helle en kopp hydrogen peroxide over papirhåndklær, mette dem. La peroxide arbeid i ca 30 minutter, og deretter fjerne papirhåndklær fra tregulv. Flekken skal være borte helt. Mopp området igjen med oppvaskmiddel og eddik løsning for å fjerne eventuelle gjenværende rester.