Hovudside

Making Cement Blomsterpotter

by Walther

Making Cement Blomsterpotter

Bland


Solid betongblomsterpotter er ekstremt tung. Av den grunn, retningene som følger er for å lage en blomsterpotte ut av sement og andre materialer, noe som vil gjøre det mye lettere. Hvis du ønsker å lage din blomsterpotte med bare sement, la ut de andre materialene, men følg resten av instruksjonene til punkt og prikke.

Først blande like mengder av Portland sement, torvmose, og perlitt sammen i en stor bøtte eller trillebår. Deretter tilsett vann til du har gooey konsistens brownie deig. Det tar ikke mye å lage en pott så prøv å gjøre bare så mye du trenger, avhengig av hvor mange potter du gjør og størrelsen på potten.

Frakk og Hell


Sette blandingen til side. Bruke to plastbeholdere eller skåler som har samme form, men en er litt større enn den andre. Forskjellen i størrelse mellom de to boller vil tilsvare tykkelsen på potten. Belegge utsiden av den mindre beholder, og på innsiden av den større beholder rikelig med vegetabilsk olje.

Hell betong blandingen i større beholder, fylle den omtrent halvveis. Deretter plasserer den mindre beholder i større en. Trykk den ned på plass. Fyll i resten av rommet mellom de to beholdere med mer blandingen. Hvis du ønsker å legge til et dreneringshull, plassere et plastrør, ca 1 cm høy, i sentrum av den større beholder. Jo mindre container vil sitte på toppen av røret, og skaper et hull gjennom bunnen midten av potten.

La Dry


La beholderne stå i flere timer. Hvis du kan, legg dem i en solrik beliggenhet. Deretter fjerner mindre beholder. Sementen potten skal gli rett ut.

Hvis du vil, kan du frakk din potten med en beskyttende vanntetting tetningsmasse eller male det.