Hovudside

Hvordan pollinere Drivhus Planter

by Walther

Veksthusene er stor for dyrking av grønnsaker og andre planter hele året. Dette er gjort mulig av solen, som varmer den opp til en drivhus perfekt temperatur til å vokse nesten hvilken som helst type anlegg. Problemet er pollinering, som innendørs voksende hindrer vanligvis pollinerende insekter fra å komme inn og gjøre jobben sin. Du kan imidlertid gjøre jobben sin for dem og pollinere dine drivhus planter selv.

Bruksanvisning


•  Skjær av en mannlig blomst av anlegget du prøver å pollinere. Mannlige blomster har reproduktive organer som ser ut som små bomullspinner med gule hoder. Dette kalles den støvbærer, og den består av to deler: den støvknapper og filamentene. Disse brukes til å befrukte den kvinnelige blomster.

•  Vipp av beskyttende blomstring for å eksponere de stamen. Gni pollen dekket pollenknapper på innsiden av kvinnelige blomster, og pass på at du konsentrerer deg om å kontakte stigma, som er det som aksepterer pollen under befruktning. Stigma er toppen av et langt rør (stilen) som kommer fra eggstokkene.

•  Bruk en mannlig blomst for hver 02:58 kvinnelige blomster. Perfekte blomster bestå av både mannlige og kvinnelige kjønnsdeler, men ufullkomne blomster har bare den ene eller den andre. Noen planter har bare mannlige eller kvinnelige blomster, så å finne de riktige blomster på disse plantene bør være ganske lett.

Tips og advarsler


  • La dører og vinduer av drivhuset åpne for å tillate insekter å komme inn og pollinere planter for deg.
  • Noen planter er selvstendig pollinerende, men bare trenger litt hjelp. Rist anlegget lett å la pollen skal frigis og lande på de kvinnelige deler av anlegget.