Hovudside

Hvordan identifisere Pryd Flowers

by Walther

Hvordan identifisere Pryd Flowers

Selv om noen planter og trær kan plantes i den hensikt å skygge eller matproduksjon, dekorative blomster generelt har det primære formål å gi dekorasjon til et landskap. Disse blomstene ofte produsere fargerike, visuelt slående blomster og attraktive løvverk. Hvis du har sett dekorative blomster i et landskap og ønsker å identifisere de dekorative blomster ved navn, kan du gjøre det ved hjelp av en av flere elektroniske systemer.

Bruksanvisning


•  Merk egenskapene til ornamental blomst som du ønsker å identifisere. Viktige identifikatorer av anlegget omfatter størrelse, antall kronblad, og fargen på blomstene, farging av bladverket, formen av bladene, hvor mange blader stammer fra en knopp og plantehøyde. Skriv disse bemerkelsesverdige egenskaper ned for å gjøre det lett å se anlegget opp senere.

•  Bruk en online blomsteridentifikasjonssystem på et nettsted som Realtime Rende eller Friske Hjem Hage å se blomsten opp av de egenskapene som du noterte. Velg antall og farge på kronbladene og bladtypen i systemet for å innskrenke blomsten listen etter de spesifikke egenskaper. Se på bildene som kommer opp for hver blomst som passer de egenskapene som du skrev inn, eller klikk på linken blomst for å få en mer detaljert beskrivelse av blomsten for å identifisere blomsten.

•  Bla bilder av blomster i blomsterreferanse ordbøker, for eksempel de som finnes i Ohio State University online "Plant Fakta Plant ordbok" (plantfacts.osu.edu) eller i Flower Pictures "Flower Finder" database (flowerspictures.net.) Begge nettsteder er lagt ut i alfabetisk rekkefølge, slik at du må klikke på hver bokstav i alfabetet individuelt og bla gjennom bilder av blomstene som begynner på bokstaven. Klikk på en hvilken som helst blomst navn i listen for å vise et større bilde av blomster og få mer informasjon for å identifisere den ornamentale blomst.