Hovudside

Kan du dekke et Return Oppvarming Duct?

by Walther

Det er lett å tenke oppvarming avkastning er av liten betydning for varmesystemet - tross alt, kommer varm luft ut av varme vents! Men ignorerer returkanaler er en feil som påvirker oppvarming og kjøling.

Betydning


Returnere luftekanaler bør installeres i nesten alle rom i et hjem for riktig luftstrøm. En ovn er egentlig bare en luftsirkulasjonspumpe; luft vil ikke sirkulere godt hvis den ikke kan flyte fritt. En retur hjelper også trekke luft fra ventilen slik at den beveger seg raskt over hele rommet. En blokkert avkastning kan ikke utføre disse funksjonene. De fleste hjem har manglende avkastningen.

Hold retur Clear


For å gjøre eksisterende avkastning i et hjem mer effektiv, er det viktig å holde dem klart. Mens det er mulig å sette møbler foran dem, er det ikke den mest effektive måten å oppmuntre luftstrøm. Hvis møblene er foran en retur, være sikker på at det er langt nok unna til at luften kan sirkulere.

Løsninger


Siden avkastning for oppvarming kanaler er vanligvis på veggene, er det noen ganger vanskelig å arrangere møbler på en måte som holder dem klart. Prøv kreative løsninger, som for eksempel å sette en stopper bordet foran returen, fremdeles tillater stor luftstrøm.