Hovudside

Alarm Prosedyrer og Brann Evakuering Sjekkliste

by Walther

Alarm Prosedyrer og Brann Evakuering Sjekkliste

Tid til å forberede seg på en nødssituasjon er godt i forkant av en brann eller vær nødsituasjon. Hvert medlem av familien trenger å vite alarmprosedyrer, som omfatter brann rømningsvei fra alle rom i huset. En godt forberedt familien innehar en brannøvelse flere ganger i året, så hvert medlem av familien vet hvor du skal gå for å være trygg i en nødsituasjon.

Skriftlig Plan


Hver familie må utarbeide en skriftlig beredskapsplan. Innenfor denne planen, bør det være et diagram av huset som viser hvor hver nødutgangen er i hvert rom. Hvert medlem av familien, inkludert små barn, bør vite hvor disse brann utganger er og hvordan du åpner de riktige vinduer eller dører. Dersom familien planlegger å bruke en nødsituasjon stige av noe slag, bør familiemedlemmer vet hvor det er og hvordan du kan bruke det trygt. Som en del av den skriftlige plan, identifisere plasseringen av hver brannslukningsapparat og røykvarsler. Et fast møtested utenfor huset bør også være en del av familiens skriftlig plan.

Sikkerhetsutstyr


Ita € ™ s viktig at sikkerhetsutstyret være ren og i drift. Som en del av hver familyâ € ™ s brann evakuering gjennomgang, bør hver del av brannutstyr gjennomgå en grundig test. Røyk og karbonmonoksid detektorer må ha batterier skiftes før batteriene går dårlig. Sjekk utløpsdatoen på brannslukkere. Erstatte eller fylle apparater som er tomme, har hatt en del av deres innhold som brukes eller er utdatert. Ta et brannslukningsapparat utenfor og la familiemedlemmer lære å bruke en.

Brannøvelse


Hver familyâ € ™ s evakueringsplan bør gjennomgå testing på en jevnlig basis. Ita € ™ s viktig å utføre brannøvelse på forskjellige tider av dagen, slik at familiemedlemmer forstår hvordan du bruker forskjellige utganger. Praksis avslutter hjemme med nødleidere, som ofte er krise roms utganger. Hvert familiemedlem må vite for ikke å åpne dører som er varmt å ta på. Etter brannøvelse, bør hvert familiemedlem hjelpe evaluere hvor vellykket brannøvelse var. Hvis mulig, for hvor lenge det tar for alle familiemedlemmene samles på trygt sted utenfor hjemmet. Det kan ta flere øvelser før alle lærer å forlate huset raskt og trygt. Hvis det er åpenbare problemer med noen exit fra hjemmet, kan brannen evakueringsplan trenger ytterligere modifikasjon.