Hovudside

Hvordan identifisere Trær etter Bark

by Walther

Hvordan identifisere Trær etter Bark

Mens identifisere trær ved deres bark, det ytterste laget som beskytter treet, er ikke en eksakt vitenskap, kan det være en morsom måte å sette din interesse og lidenskap for naturen i praksis. Noen typer trær har svært særegne bjeffer, mens andre kan være litt mer utfordrende å identifisere. Du kan starte med trærne i hagen din, og deretter gå videre til lokale natur bevarer eller boulevarder med trær.

Bruksanvisning


•  Føl bark med fingertuppene. Hvis barken er glatt, er det sannsynlig å være en bøk, rød lønn eller kirsebær treet. Eik og sukker lønn trær begge har grov bark. Hvis barken er peeling, kan det være en bjørk eller hickory tre.

•  Legg merke til at fargen på trebark, så vel. Bøketrær ha en lys grå bark, og kirsebærtrær har en rød-brun bark. Svart valnøtt trær har veldig mørk bark, mens bjørketrær har hvit eller sølvfarget bark.

•  Se etter karakteristiske kjennetegn. Den honeylocust treet, for eksempel, er det eneste treet i Nord-Amerika med store torner på bark som ser ut som pigger og kan vokse så lenge som tre inches. I tillegg vokser Hercules-klubb treet kjegle-lignende pigger på barken. Sukker lønn har ofte hvit lav på deres bark, og den svarte valnøtt treet har uvanlig mørk og furet bark. Til slutt vil de rygger på en grønn aske treets bark skaper diamant figurer.

•  Bruk nesen din! Noen treet bjeffer faktisk har skille dufter. Furutrær vil ofte lukter terpentin, gul bjørk lukter vintergrønne, og Sassafras trær avgir en duft av kanel og krydder.

•  Ta et felt guide sammen som du undersøke trær, slik at du kan sammenligne eksempler i boken til treet bark du viser. Gjør ditt beste gjetning før du åpner boken for å lete etter svaret.